Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinin uzaklara gitmesi

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgilinizi okulu için yurtdışına gitti diye uzun yıllar göremeyeceğinizi bilseniz delirmemek için nasıl bir sistem kurardınız? yanımda olsaydı keşke diye düşünmeden edemiyorum, nasıl geçecek günler, yardım ediiin :(
Mesaj tarihi:
yanlış foruma açtın konuyu şimdi damlayabilir hayatın şamarını yemiş gençler tecrübeleriyle moralini bozmaya

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 19:36 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ilk günler biraz zor,sonra alışıyorsun.Yani alışıyordan kastım tekrar görecegin günü bekliyorsun.
Günler yavas gecicek ama,her zaman sesini duymak isteyeceksin.
tekrar kavusunca birbirinize ROAR der sarılırsın gecer sonra
Mesaj tarihi:
karşılıklı sevgi, saygı, telefon görüşmeleri ve bilimum internet iletişimi sayesinde geçer günler merak etme=) hem evet kavuştuğunuz gün de acayip güzel olur böylece. özlemenin ne demek olduğunu anlayınca insan sevdiceğini daha fazla seviyor.
Mesaj tarihi:
karşılıklı sevgi saygı ok ama telefon, msn, internet bilimum iletişim sıfıııır. ; hiç vakti olmadıından, rölantiye almış dediine göre aşkımızı uzak kalacağımız için. durum bu yani, görüşemeyen ama sevgili olan 2 insan a.g.
Mesaj tarihi:
ama biz evleniceydik. fırk fırk, gidiyim evleniyim geri geliyim bari de sux olmasın heba olmasın aşkımız
Mesaj tarihi:
yok walla ne kdr ii giderse gtsin arada mesafe olunca en ufak seyden kavga cıkıo sonra buyuo buyuo, ertesi gun birden tkrar barısılıo, snra tekrar kavga ama da siddetli fln filan derken ögh gelio insana
Mesaj tarihi:
iletişim bi yana kıza çok güvenmen lazım,seni çok sevmesi lazım,onun sana güvenmesi lazım,daha önce kötü tecrübeler yaşamamanız lazım falan filan.
zor iş zor..
üzgünüm..
Mesaj tarihi:
destek istedim, techsupport olun istedim, köstek oldunuz sctınız azıma hainleeeeeeer ://

Ardeth sana +10 sana, mimar sinan gibi 400 sene sonra da noolucaanı söylesene hazır elin değmişken

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:15 tarihinde, thanease tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kıza güvenemezsin biiir.
basta yürür sonra mesafe pis girer aranıza ikiii.
ha dersen ki arada geldiği zaman bitanem olur, diğer bitanelerimin telefonlarına cıkmam o gün kralsın o zaman
Mesaj tarihi:
yürümez.. haberin olsun..ne kadar severseniz sevin..bi şekil bitecektir herşeyin sonu kötüdür..ölüm bizi ayırana dek deseniz bile ayırır.. o yüzden fazla uzatmayın
Mesaj tarihi:
hmm o yüzden rölantiye aldı demek ardından ayrılık geliyor o zaman, çok kötü oldu işte bu ya, yorum yazan herkes gelecek için ümitlenmememden yana

ayrılalım mı diyosunuz yani fazla uzatmadan yol yakınken teşekkürler öneriler için
Mesaj tarihi:
canını en az acıtıcak şeyi tercih ediceksin.

görmemezlikten geliceksin gerekirse iradeni kullanmayı deneyip,üzülsen bile üzüldünün pek bi anlamı olmadığı gerçeğini unutmayacaksın,insanları kırmadan en güzel yolunu seçeceksin.

hayatın ortada,herkes gibi kararını da sen vereceksin.
Mesaj tarihi:
Yani malik o resmi koydun ya istediğin kalbinin derinliklerinden yaz kafamda imajın bellidir :P

Ayrılık vs. demek için erken bence. Başkalarına ne bakıyosunuz hem. Belki yürür belki sen yanına gidersin belki iyi bişey olur. Akışına bırakmak lazım.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:47 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...