Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilinin uzaklara gitmesi

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

sevgilinizi okulu için yurtdışına gitti diye uzun yıllar göremeyeceğinizi bilseniz delirmemek için nasıl bir sistem kurardınız? yanımda olsaydı keşke diye düşünmeden edemiyorum, nasıl geçecek günler, yardım ediiin :(
Sosyal ağlarda paylaş

karşılıklı sevgi saygı ok ama telefon, msn, internet bilimum iletişim sıfıııır. ; hiç vakti olmadıından, rölantiye almış dediine göre aşkımızı uzak kalacağımız için. durum bu yani, görüşemeyen ama sevgili olan 2 insan a.g.
Sosyal ağlarda paylaş

destek istedim, techsupport olun istedim, köstek oldunuz sctınız azıma hainleeeeeeer ://

Ardeth sana +10 sana, mimar sinan gibi 400 sene sonra da noolucaanı söylesene hazır elin değmişken

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:15 tarihinde, thanease tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm o yüzden rölantiye aldı demek ardından ayrılık geliyor o zaman, çok kötü oldu işte bu ya, yorum yazan herkes gelecek için ümitlenmememden yana

ayrılalım mı diyosunuz yani fazla uzatmadan yol yakınken teşekkürler öneriler için
Sosyal ağlarda paylaş

canını en az acıtıcak şeyi tercih ediceksin.

görmemezlikten geliceksin gerekirse iradeni kullanmayı deneyip,üzülsen bile üzüldünün pek bi anlamı olmadığı gerçeğini unutmayacaksın,insanları kırmadan en güzel yolunu seçeceksin.

hayatın ortada,herkes gibi kararını da sen vereceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani malik o resmi koydun ya istediğin kalbinin derinliklerinden yaz kafamda imajın bellidir :P

Ayrılık vs. demek için erken bence. Başkalarına ne bakıyosunuz hem. Belki yürür belki sen yanına gidersin belki iyi bişey olur. Akışına bırakmak lazım.

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:47 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...