odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 serverlar açılıca girebileceksin.yoksa o hatayı verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yiep aynen. sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ehueuh herkezde asmo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aioncular toplanmaya basladık ventte adres: ventrilo.dvoturk.com port: 3788 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Geldim, dinliyorum sizi, bir yandan kitap okuyorum, açılınca server bir ses ediverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 KillerLord said: ehueuh herkezde asmo :P türküz biz gerçek kötüyüz, tabiki azmoyu seçeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aha sende asmoya mı döndün? :D oyunda serverda limit olucak örnek 3000 elyos 3000 asmo fazlası giremeyecek dengeler olucak yani o yüzden sıkıntı yok :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aion patladı mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 yalan o bence killer. 3000-3000 ne demek ben 3001 isem arkadaslardan ayrimi kalicam yani. bence o sekilde degil klasik server tipinde olacaktir. server dengesi kendiliginden cozulur veya bir taraf ustun basar. adamlar zaten instanced zone yaptiklari icin server dengesi wow kadar da onemli degil . olusturulan pvpve zonelarina belki belli dengede adam girebilir geri kalan mirrorlarina gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 KillerLord said: aha sende asmoya mı döndün? :D oyunda serverda limit olucak örnek 3000 elyos 3000 asmo fazlası giremeyecek dengeler olucak yani o yüzden sıkıntı yok :D:D:D:D ne azmosu ya.hayatta oynamam.ben kuyruğumla çizmeli kedi tadında dolaşmam.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ariel / asmodia, de beta guildı kurduk, invite icin /w sotth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Ee bahsedin oyundan nasıl böyle ağzımız sulansın :D. Bir de bu beta key satın alma olayını soriim bunu alırsak düz oyunu alırken 10 euro indirim yapılıyor. Peki bunu alıp collectors edition versiyonunu almasak gene 2 gün önce başlayabiliyor muyuz? Sistem nasıl işliyor peki indirimli alırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 İlk gün için iyiydi, eülendik, gang le mob ları gang ledik, lvl8 olduk yarına bıraktık. Genel olarak, oynanabilir gözüktü, yapılacak çok şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 25 e vurdum hayırlı uğurlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ariel serverındaki bu sıra bekleme olayı ne ya,yarım saat bekliceksin diyo bana 5-6 dakka sonra atıyor,2 saatir giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bir önceki cb de sadece ariel vardı, o yüznde yığılma oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 pefff yeni serverda o questleri baştanmı yapcas şimdi ya. Sürekli dc oluyorum her serverdan ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 dreagloth said: Bir önceki cb de sadece ariel vardı, o yüznde yığılma oldu şimdi. ariel + Azphel vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 steam ile de alınabiliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 simdi bu oyun guzel mi hic ilgilenmedim steamde gordum bugun 22 eylulde cikiyormus 2 ay var daha yani, simdi steamden alirsak usa versiyon mu oluyor, bu oyunda var mi boyle bi versiyon ayrimi gene avrupa asya usa oceania vs gibi, bir de zevkli bir oyun mu oynayan var mi betada flm, grafikler cok japon animesi gibi geldi, cafcafli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 diğer sayfalarda cevapları var birazcık okumayı sevelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 47 sayfa topic mi okuycam simdi, kisaca bahsetse biri 2 tane soru sordum ztn, birincisi avrupa amerika diye ayriliyor mu, steamden alsak avrupada oynayabilir miyim, ikincisi de cok japon animesi havasi var mi yoksa guzel oynanabilir bi oyun mi, budur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 1.evet 2.anime gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Spiegel said: 47 sayfa topic mi okuycam simdi, kisaca bahsetse biri 2 tane soru sordum ztn, birincisi avrupa amerika diye ayriliyor mu, steamden alsak avrupada oynayabilir miyim, ikincisi de cok japon animesi havasi var mi yoksa guzel oynanabilir bi oyun mi, budur yani Eu , Us ve Ch olarak 3 ayrılıyor bildiğim kadarıyla Ch de oynanıyor şuan. Steam den alırken hangi key i aldığın yazıyordun mantık olarak 2 sinide satıyordur steam. Grafikler için herkezin zevki farklı bence grafikler çok çok güzel öle abartılı anime hissetmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar