Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whine thread v2.0

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

hiç sinir stres yapmana gerek yok kkthnxbb diyip cık guilddan eski guildım çok iyiydi tbc ilk geldiğinde bi tane priest officer vardı bağyan guild masterın nişanlısı aynı zamanda priest officerdı gruul mag indirmiştik tüm tokenları mt'den önce priest aldı kendiside healingde battlemaster enchantıyla yarısan birisi,sonra shadow oldu tokenlarıda aldı 2x t4 set topladı 2.5 ay raid yaptım o guildla sadece gruul trinket alabilmiştim onuda kimse istememişti =p patch öncesi baya bi uyduruktu,6xx dkp ile cıktım guilddan arkadaslarıda toplayıp
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynisini yapicam
gdierken elimden geldigince adam goturucem su anda scorch sagolsun davet etti onu dusunuyorum ama daha fazla kalmam hata olucak heralde

hadi bi ornek daha veriyim
bu menepozlu teyze ben buna kizip ara evrdigimde hunter ariodu fellik fellik
guild icinden cogu kisinin taniyip alali mdedigi bi kizcagiz vardi
kiz isvecli sarisin ve manken gibiydi measallah
ama zavalli application inda (ki mukemmeldi yazilisi olsun vs vs) kendinziden bahsedin e resmini koymus

vay senmisin application a resim koyan kizi bi dovmedigi kaldi ve almadi haliyle ki kendi haric guildde akrsi cikan yoktu
kiskandi domuz bulursam karinin resmini koyarim dobi bole hipopotan gibi bisey cok konusmasi disinda bi vasfi yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...