Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 hiç sinir stres yapmana gerek yok kkthnxbb diyip cık guilddan eski guildım çok iyiydi tbc ilk geldiğinde bi tane priest officer vardı bağyan guild masterın nişanlısı aynı zamanda priest officerdı gruul mag indirmiştik tüm tokenları mt'den önce priest aldı kendiside healingde battlemaster enchantıyla yarısan birisi,sonra shadow oldu tokenlarıda aldı 2x t4 set topladı 2.5 ay raid yaptım o guildla sadece gruul trinket alabilmiştim onuda kimse istememişti =p patch öncesi baya bi uyduruktu,6xx dkp ile cıktım guilddan arkadaslarıda toplayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bende aynisini yapicam gdierken elimden geldigince adam goturucem su anda scorch sagolsun davet etti onu dusunuyorum ama daha fazla kalmam hata olucak heralde hadi bi ornek daha veriyim bu menepozlu teyze ben buna kizip ara evrdigimde hunter ariodu fellik fellik guild icinden cogu kisinin taniyip alali mdedigi bi kizcagiz vardi kiz isvecli sarisin ve manken gibiydi measallah ama zavalli application inda (ki mukemmeldi yazilisi olsun vs vs) kendinziden bahsedin e resmini koymus vay senmisin application a resim koyan kizi bi dovmedigi kaldi ve almadi haliyle ki kendi haric guildde akrsi cikan yoktu kiskandi domuz bulursam karinin resmini koyarim dobi bole hipopotan gibi bisey cok konusmasi disinda bi vasfi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 çüş ya brezilya dizilerini aratmıcak formatta guildler var ilk defa gördüm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 dostum darbe yap gülde koskoca viktorsun karıyımı deviremiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ahahaha süpermiş resim olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 darbe yapamioz wow un salak sistemi sagolsun anca cikip yeni guild yoksa kariyi indirmek istiyen cok ama baykal gibi yapismi koltuga birakmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 altla 12 kere heroic sp yaptım level 70 olalı 2 hafta oldu ve hala quagmirrans eye düşmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 O item varya, düşmüyor o. Onu almak için kasarken Icon of the Crescent Moon aldım epix. Yap sen hesabını. 41 badge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 said: kiskandi domuz bulursam karinin resmini koyarim dobi bole hipopotan gibi bisey cok konusmasi disinda bi vasfi yok onunkini boşver,isveçli kızınkini koy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Abi ben varya eziyet çektirridim hunter olsam o hatun'a :D atardım misdirect i üstüne bunun kimseye çaktırmadan uahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 efendim kiz budur elinde puro olanda menapozlu teyze spoiler a koyuyorum kahvalti eden olabilir hamile olabilir midesi zayif yada kalp hastasi olabilir cidden uyardim yani sorumluluk kabul etmiyorum xD [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 cidden bumu sizin gm ahaha aman tanrım ne kadar pasaklı lol yani tipide aslında elverişli wow için :P nolifer sacları taramaya zamanı bıle olmamıs yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 ahah "kendinizden bahsedin"e resim koymak da ilginçmiş ama.. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 FUCK NOES !11oneleven! oyundan sogudum ake oyle resimmi konulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Sakın o tyezeye itiraz etme ne derse yap. Direk gerçek dwarf o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 yanniz bisey diim bu whine thread olayinda bi ugur var galiba dogmeat son actiginda http://forum.paticik.com/konu.php?id=183380 adam sunfury dusse ahh ahh diyordu dustu adama bende istiyordum topigi actim laak dun gece sunfury dustu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sdf, hadi tüm camia whine thread açıyoruz, itemleri kapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar