Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Burning Crusade ilk çıktığı sıralarda, bir karışıklık sonucu elime 2 tane gelmişti. Bir tanesini açıp kullandım. Diğeri halen pakette duruyor. Belki diğeri birşey veya biri için lazım olur diye tuttum da, İsteyen biri varsa verebilirim. Parayla satmayı düşünmüyorum. Mağazaya gidip alırsanız 75 milyon. Peşin paraya çok ihtiyacım olmadığından, satman yerine takas etmek istiyorum. Elinde olup da hoşuma gidebilecek birşey vermek isteyen varsa ona yollayayım, tabii kargoyu alan kişi ödüyecek :) Evet, hiç açmadığım için, cd-key'i de hiç kullanılmamıştır. (ne biliyim, mesela eski kutulu orjinal oyun, çalışır durumda voodoo 3'lü pentium pc, kitap serisi vs... herhangi birşey olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ö.msj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 sana gral sc ööretirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Bone arkadaşımın baya ihtiyac var BC ye... Senin ilgini çekecek bişiler düşünüyoruz ama? Bi örnek versende işimiz kolaylaşsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 valla bone ben sana anime yollasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 elimde 2 moldovyalı 4 te beyaz rus var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 cevab bekliorum yine öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 güzel kırmızı kalpli bi boxerım var imzalı göndereiblrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar