Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 geçen sene mi ne almıştım bu bilgisayarı. gigabyte nvidia 7900gt vardı en güzelinden (gtx iki katı fiyatınaydı) oynadığım oyunlarda neredeyse hiç sorun yaşamıyordum. stalker, fear, half-life 2, nwn2, wow, battlefield 2, quake 4, condemned... hepsini maximum ayarda son gaz oynatıyordu. fps ölçmedim ancak sonuçta akıcıydı grafikler. oblivion'ı bile, grafik paketi modu yüklememe ve uzaklık ayarlarını maximuma getirmeme rağmen neredeyse pürüzsüz çalışıyordu. bu yüzden vista'nın oturmasını ve directx 10 oyunlarının gelişmesini bekleyip, gelecek sene yeni ekran kartına terfi etmeyi düşünüyordum. ancak bu son günlerde yaşadığım bir sorun var. second life oynarken yaşamadım bu sorunu, ancak black & white 2'de gördüm, ddo'da gördüm ve client'ın çökmesine neden oldu, stalker'da da oyun kitlenip pc'ye restart attırdı. bazı objelerden (lamba veya insan) çizgi gibi bir ışın çıkıyor. bazı yer kaplamalarında da kesik çizgiler farkediyorum. bu konuda sorduğum kişiler, "senin ekran kartın yanmış, zaten 7900gt'lerin ömrü fazla uzun olmaz" dediler. 20 eylül'e kıbrısa geri döneceğim, pc ankara'da kalıcak. bu yüzden önümde iki soru var: 1) 1.5 ay ben bu şekilde idare ediceğim, oyunlarda hızlı ama sorunlu oynayacağım, gelecek sene de yeni ekran kartı alacağım. 2) yarına gidip yeni ekran kartı alacağım, 1.5 ay gece gündüz oynayacağım, gelecek sene yine ekran kartı değiştireceğim. hmm ne yapsam sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 oyna gitsin demek isterdim de, gözlerini bozuyorsa zorlama bence. parayı da ahım şahım dert etmiyorsan al ucuzundan birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bencede 2 durumun iyi ise ucuzdan birşey alıp 1.5 ay gece gündüz oynayabilirsin 1.5 ay işkence çekmekten iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 fanları temizle tozlanıp fazla ısınıyor olabilirler özellikle ekran kartının, yada bi format çek en temizinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar