senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ewt efendim izmirde müzik grubunun olur, film afişi olur, oyun afişi olur(ki olursa çok şukuleta olur) yer arıyoruz. eve şöyle farklı bi hava katma amacındayım... nerden bulurum bunları???
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 italya büyük elçiliği varya opusun sokağının sonunda orda yere tezgah açıo adam film afişleri falan var. sevgi yolunda adamlara sorcan normalde göstermiolar sen gidip şöyle şöyle almak istiyorum diyince özel yerden çıkarıolar bakıosun. ayrıca sevgi yolundan alsancağa doğru yürürken bi kırtasiye var o da satıo sevgi yolu kırtasiye galiba adı. yalı taraflarında göztepe binasının karşısında bi tükkan vardı o satıo. falan filan.
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 excalibur var.. dilediğin herşeyi bulursun...
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 film satıcıları biliyor poster satan yerleri onlara sor. tabi kopya cd satanlardan bahsediyorum.
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sen söyle ben sana burdan fahiş fiyata getireyim:P
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 sevgi yolunda var bir tane amcam, scarface posterinde gozum var da para ayiramiyorum iste.
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 sevgi yolunda var kıbrıs sehıtlerınde garanti nin oraya dogru yolda var(ama az ve sdce film) ve excalibur var, oraya bak derim [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 00:42 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bornova metro'nun orada da tezgah açıyorlar. geceleri görüyorum genelde.
Öne çıkan mesajlar