heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 veknlash serverında undead priest açtım lvl 10 ilerleyen lvl larda nerelerde kasacam ilk kez undead le oynuyorum yardım edebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yol yakınken gel auchidoun'a yardım ederiz biz sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o guide iyi güzel de, ne paran oluyor ne bişey, robot gibi geçiyosun bazı yerleri. belki casual oynayacak arkadaş? tristifal glades'den sonra, silverpine'a geçersin evt :) sonra bikaç level alıp barren'e gitmeni tavsiye ederim. barrens gibisi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Barrens gibisi yok , barrens chat gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 barens ovası horde yuvası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Undead Barrens'da niye tükensin, tirisfal -> silverpine -> hillsbrad. Barrens'da başına güneş geçer, charı sildirir o questler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ohannes barrens kadar kek questler başka nerde var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar