Elvenpath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 en sonunda kararımı verdim a3 alacam fakat bayii ile görüştüm 2008 de a3 kasa değiştirecekmiş ağustos sonu almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?alsam mı almasam mı kararsız kaldım..bir yandanda coupe hyundai e gidior aklım ama öncelikli tercihim a3..a3 alırsam hangi renk almalıyım ? ;=) beyaz,siyah ? iki renk arasında kaldım.. şimdi sizce ne yapmalıyım? yani kesin alacam da.. ???????? işaretleri kafamda dolaşıyor sizin önerileriniz neler?
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hyundai coupe iğrenç bi araba hele a3 le kıyaslanamaz bile.Biraz uzun boylu birisi arkaya oturamıyor camın eğimi çok enteresan bi şekilde insanlar rahat oturamasın diye yapılmış.Arabanın iç dizaynı da hiç hoşuma gitmiyor benim.a3 kaçırma derim.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 siyah a3 çok var.beyaz al sen.ki beyazın yeri ayrıdır arabada.ben çok severim kasa degiştircekse almanın gereği yok tabi
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aslında kasa değişiosa fiatları baya ucuzlar eski kasanın..onu da düşün..
Elvenpath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 işte o yüzden düşünüyorum şimdi alsam kasa değişecek diyor almasam yeni kasa kim bekleyecek..off off
Elvenpath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 babamı zaten zor ikna ettim şimdi ne yapsam düşünüyorum...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 biz a4 aldık bu sene o da seneye kasa değiştiriyor.Yaklaşık 6000 euro değerinde aksesuar hediye ettiler.Kasa değiştirmenin böyle de bi avantajı var.Ben al derim.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yeni kasa mini cooper al, canavar gibi
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bence yeni kasanın çıkmasını bekle, stokta kalan eski A3lerden alabilirsin o zaman biraz daha ucuza. Yani aynı fiyata daha iyi donanımlı falan alınabilir. Senin tercihin tabi... Bi de beyaz güzel evet. Özellikle yumuşak kıvrımlara sahip ve tasarım detayları karmaşık olmayan arabalarda...
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ya 1 milyar kar edeceğiz diye aylarca yeni modelin çıkmasını mı bekleyeceğiz =) Bence git istediğin arabayı gönül rahatlığıyla al. Zaten uzun yıllar kullanacaksan ve satmayacaksan arabanın 2. elde kaybedeceği 2 kuruşu önemsemezsin. Ha yeni kasa çıkınca arabamdan nefret ederim diyorsan alma.
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 2008de cikmiyor a3 2009 veya 2010. renk konusunda bende beyaz diyorum. Arabayi gosterir siyah ise kapatir.
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben de beyaz diyorum, siyahını kullanıyorum iki günde bir yıkatmazsan gören küfrediyor böyle araba leş gibi durur mu diye beyaz da öyle diğer beyazlara benzemiyor hani, gerçekten çok tatlı bir beyaz, kirli mi desem, köpük mü desem işte adı her neyse, ben sonradan pişman olup beyaza merak sarınca herkes manyak mısın beyaz araba daha zor falan filan demişti, birkaç kişiye o beyazın nasıl bir beyaz olduğunu gösterince ağızları açık kaldı aracın havasına kasa konusuna gelince, yeni kasa diye bekleme derim, en azından almak için bekleme, bekleyeceksen yeni kasa çıkınca eski kasasını almayı düşün, sağlam fiyat farkı olur arada bence bir iki değişiklik önemli değil ^_- edit: bu arada bana da telefon açtılar, aracınızı yenilemek ister misiniz falan diye, 2008'i bekleyebilirsiniz kasa değişecek falan dediler, onların yalancısıyım... [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 10:24 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sakın hyundai alma! A3 iyidir. Edit: Siyah araba çok pislenir. 2 günder bir yıkatıyorum. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:43 tarihinde, ravendark tarafından güncellenmiştir ]
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bi de martılar falan direk siyah arabaya hastalar :D direk onları hedefliyolar, ya da bana kıllar bilmiyorum ^_-
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Eylül ayı gibi 1.4 TFSI 125 bg lik motor ithal edilmeye başlanacakmış. Bence kasayı değil ama bu motoru bekleyebilirsin. Hem daha performanslı hemde düşük tüketimli olacaktır. Fakat şunu belirteyim ki hacim olarak ufak motorlardan yüksek güç alıyorlar ama o arabaya 3. kişi binince eşek olup çıkıyor. Ağırlığa gelemiyor arabalar.
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 1275 kg araba 100 kilolik biri binse 3. kisi 2 tona yaklasir hahaha
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Selam, Beyaz A3 s-line olsun ve bir de cam tavan mümkünse. A3'ün değişeceğine pek ihtimal vermiyorum ben açıkcası. En fazla makyaj görebilir. Saygılar.
Elvenpath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 hmm... allahın izniyle hayırlısıyla a3 tamam.. birde sormak istediğim araştırıyorumda bu exclusive line ile ne kadar fiyat farkı var arada?
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ne var bu exclusive pakette deri koltuk ısıtma filan? [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:31 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar