Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A3

Elvenpath

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en sonunda kararımı verdim a3 alacam fakat bayii ile görüştüm 2008 de a3 kasa değiştirecekmiş ağustos sonu almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?alsam mı almasam mı kararsız kaldım..bir yandanda coupe hyundai e gidior aklım ama öncelikli tercihim a3..a3 alırsam hangi renk almalıyım ? ;=) beyaz,siyah ? iki renk arasında kaldım..
şimdi sizce ne yapmalıyım? yani kesin alacam da.. ???????? işaretleri kafamda dolaşıyor sizin önerileriniz neler?
Mesaj tarihi:
hyundai coupe iğrenç bi araba hele a3 le kıyaslanamaz bile.Biraz uzun boylu birisi arkaya oturamıyor camın eğimi çok enteresan bi şekilde insanlar rahat oturamasın diye yapılmış.Arabanın iç dizaynı da hiç hoşuma gitmiyor benim.a3 kaçırma derim.
Mesaj tarihi:
biz a4 aldık bu sene o da seneye kasa değiştiriyor.Yaklaşık 6000 euro değerinde aksesuar hediye ettiler.Kasa değiştirmenin böyle de bi avantajı var.Ben al derim.
Mesaj tarihi:
bence yeni kasanın çıkmasını bekle, stokta kalan eski A3lerden alabilirsin o zaman biraz daha ucuza. Yani aynı fiyata daha iyi donanımlı falan alınabilir. Senin tercihin tabi... Bi de beyaz güzel evet. Özellikle yumuşak kıvrımlara sahip ve tasarım detayları karmaşık olmayan arabalarda...
Mesaj tarihi:
Ya 1 milyar kar edeceğiz diye aylarca yeni modelin çıkmasını mı bekleyeceğiz =)

Bence git istediğin arabayı gönül rahatlığıyla al. Zaten uzun yıllar kullanacaksan ve satmayacaksan arabanın 2. elde kaybedeceği 2 kuruşu önemsemezsin. Ha yeni kasa çıkınca arabamdan nefret ederim diyorsan alma.
Mesaj tarihi:
ben de beyaz diyorum, siyahını kullanıyorum iki günde bir yıkatmazsan gören küfrediyor böyle araba leş gibi durur mu diye

beyaz da öyle diğer beyazlara benzemiyor hani, gerçekten çok tatlı bir beyaz, kirli mi desem, köpük mü desem işte adı her neyse, ben sonradan pişman olup beyaza merak sarınca herkes manyak mısın beyaz araba daha zor falan filan demişti, birkaç kişiye o beyazın nasıl bir beyaz olduğunu gösterince ağızları açık kaldı aracın havasına

kasa konusuna gelince, yeni kasa diye bekleme derim, en azından almak için bekleme, bekleyeceksen yeni kasa çıkınca eski kasasını almayı düşün, sağlam fiyat farkı olur arada bence

bir iki değişiklik önemli değil ^_-

edit: bu arada bana da telefon açtılar, aracınızı yenilemek ister misiniz falan diye, 2008'i bekleyebilirsiniz kasa değişecek falan dediler, onların yalancısıyım...

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 10:24 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sakın hyundai alma! A3 iyidir.

Edit: Siyah araba çok pislenir. 2 günder bir yıkatıyorum.

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 10:43 tarihinde, ravendark tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Eylül ayı gibi 1.4 TFSI 125 bg lik motor ithal edilmeye başlanacakmış. Bence kasayı değil ama bu motoru bekleyebilirsin. Hem daha performanslı hemde düşük tüketimli olacaktır.

Fakat şunu belirteyim ki hacim olarak ufak motorlardan yüksek güç alıyorlar ama o arabaya 3. kişi binince eşek olup çıkıyor. Ağırlığa gelemiyor arabalar.
  • Yeni Oluştur...