senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ya bu gün ıcq yu bi açtım herkes silinmiş en son away olarak kapatmıştım ıcq yu ondanmıdır. her zmaan zone alarm kullanırım pcde trojen fln da yoq son taramalarda çıkmadı ... ıcq lite kullanıyorum eğer bunlar silindiyse bir daha nası geri getirebilirim ??[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Eno Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Sadece fikir yürütüyorum.. Mantıklı olmayabilir. ICQ klasorunun içindeki database convertor u çalıştır bakalım. Düzelebilir. Bir de bir dönem bir saçmalık olmuş, herkesin listesi uçmuşdu. Bir iki gün sonra geldi geri. Aynı şey olmuş olabilir.[hline]Profocio Hosting [Bu mesaj Eno tarafından 12 October 2003 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yoq abi db convertor işe yaramadı...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 My ICQ Save Load Contact List Load Contact List dediğin zaman ICQ directorysinin içindeki Contact List directorysine gidip ordan son tarihliyi yüklemeyi deneyebilirsin.
Öne çıkan mesajlar