Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

şu yeniliklere karşı olanlara da tavım he.
twitter yenilenir "eskisine nasıl çeviricez"
facebook yenilenir "eskisi daha ghüzel o kalsın"

ulan facebook bundan 5 sene önce sadece yazı ve video foto paylaşmak için kullandıgın bişidi ne şimdi bu havalar.

yenilik iyidir arkadaşlar

iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

Klapaucius said:

Yeni hesap açtım ben geçen gün o günden beri chatte konuştuğum insanlarla olan yazılar pencere dışında bir yere kaydedilmemiş. Ya ben yanlış bir yere bakıyorum ya da pencerede clear window dedimmiydi yetiyor

eski messaj sürümünü kullanıyorsundur kardeşim. ayrıca şimdi senin sorun bu mu? nedir burda problem ben onu da anlamadım gerçi. sen history olsun mu istiyorsun yani?

FromTheHell said:

orçan insanlar yeniliğe karşı değil genelde, kötü şeylere karşı. yenilenen feyspuun resim görüntüleyicisi BOK gibi, stalklayamıyorum insanları o derece kötü. twitter da daha hızlıydı eski haliyle. yenisini kullanıyorum alışayım diye ama eskisi bariz üzer bence.

abi siz onu kullanmasını bilmiyorsanız ben napayaım. sen bir fotoğraf albümüne girdiğinde ya da anasayfada herhangi bir fotoğraf gördünmü yapacagın tek iş mouse tekerleğine tıklamak ve başka sayfada açmak fotoyu. sonra fotoyu stalklamaya devam..

ayrıca twitter o şekilde daha hızlı bilmem farkettin mi?
abi bu tarz şeyler sade olucak tabi ya hız için.. amacı o zaten takır tukur anlık olayı paylaşmak. ben 512 mb ram le takılıyorum arkadaşım bana böyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi facebooka bağladık abi resmen yok artık.

msn facebook chat oldu tüm data kayıtta.
fotoğraflarımız her tarafta.
siyasei görüşümüzden tut neyi sevip neyi sevmediğimiz ortada
şimdi emailê bağlıycaz önemli mailler data base'e kayda girecek.

sırf birinin accountundaki datalara bakarak kendini amca kızı mamca kızı gibi tanıtabilirsin.

tanrı bizi siayey'in gazabından korusun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...