Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yada 8979879 kere arkadaşlık teklifi yollasın kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 o devir kapandı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 neyse açtı tekrar hesabını bende affetmedim :) şimdi gelelim 2. soruya, poke özelliği nerden açılıyor zamanında kapatmışım galiba açamıyorum fsdgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 eeeeeeeee öööööööööö, hiçbi yerdeN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nası yeah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 birisine poke yapmak istiyorsan profil resminin altında yazıyor olması lazım öyle bir ayar görmedim poke yapmiyim filtrele diye face e acayip acayip updateler geliyor belki ondan birşey olabilir bilemedim şimdi yok mu bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 poke yapmayı demiyorum millet bana eskiden poke atabiliyordu ama şimdi yok nasıl olduysa kaldırmışım bir şekilde, anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 İnci elini Facebookumdan çek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 aah facebooktan inci'ye saldıran kro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 noldu naptı yine inci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 inci face e saldırdı gene daha fazlası yerine 4. dedeler aranıyor, arama bölümünde inci, dedeler falan yazıyor. dün çeviri butonununda %97 ifadesini görünce bir haltların döndüğünü anladım ama incinin gene saldıracağını tahmin etmemiştim gidip hurriyet.com un açığını falan bulsalar ya ne eğleniriz, seksi dede fotoğrafları için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Facebook'ta actıgımız gruplarıda silemıyormuyuz ? Hallettim tamamdır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 resimler google gibi oldu alt alta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 güzel oldu bence bi de resimlerin önizlemeleri var daha büyük gözüküyor ortasına zum yapıyorlar falan cart curt 23 ağustos'ta görünüm tamamen değişçekmiş diye okudum bugün biyerde. Zaten zırt pırt bir zamazingo çıkıyor sağdan soldan deniyorlar bişeyleri. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi su anki arayuz yetersiz ama bence degismesi gerekiyor yani. eskisinde mesela arkadaslarımı tam sayfada alfabetik sıraya gore gorebiliyordum. simdi bulamadım onu nasıl yapacagımı, cebellesiyorum kac gundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#!/friends/?ref=tn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 nerden giriyoruz oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 account/edit friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 alla alla account tabında ne isi var ki onun, hic farketmedim bile. sol taraftan friendse basınca sacma sekilde cıkıyor. neyse eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 said: Hesap Devre Dışı Hesabınız kapatılmıştır. Herhangi bir sorunuz veya kaygılarınız varsa burayadaki SSS sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. of ne alaka lan. gün boyunca doğru düzgün mesaj attığım bile yoktu facebookta, şak diye kapatmışlar terbiyesizler. inci üyelerinin birkaçını şikayet etmiştim de, eğer o yüzden kapattılarsa facebook epic fail yapmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Millet isteyip de silemiyor olm sevin. Gerçi silme olayı eklenmişti galiba en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ben sildim çok mutluyum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ahah inciciler de seni şikayet etmiştir. 124234 kişi şikayet edince kapatmışlardır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 muhakkak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar