kozalak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ok o zaman. bi halt yedim ya hayırlısı. sanırım daha önceden eklediğim ama reddedildiğim birini tekrar ekledim. ne yüzsüzüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 turk heryerde turk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kız cevap verdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 liverpool ülkü ocakları ne şanlı ocak, lennon paşa ne gururlu liderdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 FaceB0ok Profilinizin Rengini Degiştirin...! (%100 Çalışıyor) tarzi seyler gercekten ise yariyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ahah yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o zmn nasil 316.216 hayran oluyor bu tur sayfalarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 millet salak olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Microp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 insan dusunmeden edemiyor. acaba bizim bilmedigimiz biseyler mi oluyor? mokoko said: gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sevişenler hırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya ben bi ara bi kaç ayar yapmıştım, likeladığım şeyler ve fotoğraflara yaptığım yorumlar wall'umda görünmüyodu. fakat ne olduysa 2 gündür osursam wallumda çıkıyo ve sinir olmaya başladım. nereden ayarlıyoduk bunu ya? bulamadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 şu bilmemne arkadaş listeni davet et facebook renkli olsun saçmalıkları bir yana, yeni bir olay gördüm bugün. bildiğin radyo eklemiş herifler. ilk başta kolpa sandım ama harbi harbi orjinal radyo lol. ahanda http://wildfire.gigya.com/facebook/preview.aspx?fb_sig_api_key=f7667e9ebccf2157d6f15f991a5e3ce9&wid=190001641&p=bj1GYWNlYm9vayZsdD*xMjU2NzI3NDg1MzkzJnB*PTEyNTY3Mjc*ODUzOTMmZz*yJnM9RmFjZWJvb2smcD*w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 www.grooveshark.com akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 =))))))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 imza bile url. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 edikledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sanal yaknızlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ov şet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 rahat bırakın facebooku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mülteci said: su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu yaptıgın her eylemden sonra soruyor bunu publish edelim mi diye, evet e basmazdan yayınlanmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mülteci said: su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu profiline gir o etkinliği sağ üst köşesinde "sil" var. ordan sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 QueenofSpades said: Mülteci said: su herseyı haberdar etme durumunu nasıl engellerım.mesela bırısınle arkadas oldugumu herkes goruyor.ya da hayran oldugum sayfayı dıger lıstemdekı kısılere haber olarak gıdıyor.bunu engellemenın yolu yokmu yaptıgın her eylemden sonra soruyor bunu publish edelim mi diye, evet e basmazdan yayınlanmaz... o uygulamalar için olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 escape said: o uygulamalar için olur. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar