Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tüm update'lerin sağ altında report spam tuşu var. ona bas ya da http://www.facebook.com/inbox/editupdates.php adresinden sana hangi page'ler update atabilir onu ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 viole said: bu güncellemeleri söylemesin bana o sağ tarafta cıkıyo ya 3 güncelleme 5 güncelleme falan onları nasıl kaldıraiblirm ayarlardan hesap ayarlarına giriyosuni ordan notofications a gir, orda pages ayarları var. ordan yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 öyle bişi yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 benim verdiğim linke bassana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tamam saol çitulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 selam arkadaşlar facebook'ta bir admine nasıl mesaj atabilirim,ticket tarzı.şu şöyle oldu böyle yapmanız mümkün mü acaba diye. ya da bilen varsa bir yolunu onu sorayım.bir event açtım.host'u yanlışlıkla one of my groups'tan seçtim.şimdi de değiştiremiyorum.nasıl yapabilirim var mı bir yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 event i tekrar aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 o süper yorum,format at'dan farklı bir cevap istiyorum. facebook adminleriyle iletişim imkansız mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Marc Zuckerberg i arat, ona mesaj at işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Marc http://www.e-sirket.com/urunler/10338_3672.JPG Mark http://ads.ak.facebook.com/ads2/creative/pressroom/jpg/n_1186426617_mark_zuckerberg_071_rev.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Marcus Schenkenberg var bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bi arkadaşa ibnelik edip facebookdaki poker uygulmasına erişmesini engellemek istiyorum. nasıl yapabilirim bunu modemde? kullandığı portu öğrendim, kapatmaya uğraştım ama beceremedim. 40 saat aralıksız poker oynamış birisidir bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 şu post edilen videoları görmek istemiyorum. bunun bi yolu var mı? ayrıca başkalarının benim adımı video ya da photoda taglamasını da istemiyom. sanıyom bu olamıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben üye bile deilim hatta hiç olmadım, hiçbi video yu da görmedim. oh rahatladım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dory said: Marc http://www.e-sirket.com/urunler/10338_3672.JPG Mark http://ads.ak.facebook.com/ads2/creative/pressroom/jpg/n_1186426617_mark_zuckerberg_071_rev.jpg Hmm evet. Mark Zuckerberg di o yaa. Araya mesafe koydum, soyadları ile hitap ediyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Facebook kullanım şartlarını değiştirdi. Üyelerin artık profil silme, videoları resimleri vb silmesini kaldıracağını açıkladı. Yer yerinden oynadı bir sürü insan isyan etti falan. Sonra açıklama yaptılar durumu netliğe kavuşturana kadar eski kullanım şartlarına döndüklerini ama tekrar aynı kararı alacaklarını belirttiler. bence facebook un yaptığı doğru. neticede siteye pek cok video upload edip diğer sitelere linkler verdikten sonra profil silince videonun gitmesi ile pek cok sitede facebook linklerinin ölü görünmesi site için büyük bir prestij kaybı ve ardından benzer bir site acılması uyelerin oraya gecip oranın imkanlarından yararlanması ile facebook un ölmesi anlamına gelir. ama işte insanlara açıklamaları ve güzel bi sekilde anlatmaları lazım. biraz zaman alacağa benzer. ilgili yazi Facebook has been forced into a climbdown over changes to how it retains user data after thousands joined online protest groups to complain it undermined their rights to privacy. The social networking site had been caught in a privacy storm yesterday after revealing it was granting itself rights to users' photos, wall posts and all other information forever. It enraged tens of thousands of members by changing its terms of use, without consultation or advance notice. But now Facebook founder Mark Zuckerburg has apparently bowed to pressure by agreeing to return to previous terms for user data, although he said the move would be temporary. Under a new licensing agreement Facebook was set to remove a clause allowing users to delete permanently any uploaded content. Critics said it would mean the site would retain the material and keep the right to use it even if a user has cancelled his or her membership. Mr Zuckerberg moved swiftly this morning to calm the storm in a blog post where he insisted users would now be integral in crafting the new terms. He wrote: "The past couple of days, we received a lot of questions and comments about the changes and what they mean for people and their information. Based on this feedback, we have decided to return to our previous terms of use while we resolve the issues that people have raised." He added: "Our next version will be a substantial revision from where we are now. It will reflect the principles I described yesterday around how people share and control their information, and it will be written clearly in language everyone can understand." Simon Davies from Privacy International, had major worries for users if the changes went through. He said: 'This is a huge breach of trust and a blatant example of them protecting their company's liability at the expense of privacy. It makes hypocrites of Facebook and their claims to protect their members.' More than 70,000 people have joined Facebook groups to protest at the retrospective changes. They say it could mean embarrassing or offensive material posted about them on the site will be kept and used again by Facebook, even if it had been removed. The new agreement may also mean photographers who upload their copyrighted material to the site will lose some of their control over use of the picture to the website. Material could even be used for what Facebook, which has 175million users, calls 'public performances'. On Tuesday, the site's founder Mark Zuckerberg attempted to defuse the row, insisting in his blog: 'In reality, we wouldn't share your information in a way you wouldn't want.' The site claims the change was made to ensure material posted by members who have left the site was not deleted from other users' pages. But Liberty said: 'Many Facebook users are young and it's a disproportionate risk to their privacy for their details to be held in perpetuity.' kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 vidyolara kırık link gitmesi %10 kaybettirse, profilinizi silmiceksiniz deseler en fazla %5 kaybettirir. o yüzden iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 facebooka üye olmamakla övünmekte garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Hadi videolar neyse de, kişisel fotoğraflarımın linkini kim paylaşacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Zahmetli bir is olacak, cogu anlamak istemeyecektir. Ama mantikli karar almislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bbc de yazana göre de facebook geri adım atıp aldıkları karardan vazgeçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Yalnız olay sizin dediğinizden biraz farklı galiba: NTVMSNBC said: 16 Şubat’ta yürürlüğe giren yeni kullanım koşulları, Facebook profiline sahip olan bir kullanıcının tüm içeriğini silip hesabının kapatılması durumunda içeriğin siteye oturum açmış kullanıcılar ve kamuya açık profil sayfalarında listelenmeyeceğini, Google gibi arama motorlarınca bulunamayacağını ve bu sayede kimse tarafından görüntülenemeyeceğini ancak, silinen bu bilgilerin Facebook tarafından saklanacağını, gerektiği zaman da kullanılabileceğini belirtiyordu. Bu değişiklik, Facebook’un kullanıcı bilgilerini gelir elde etmek amacıyla, pazarlama ve reklam şirketlerine satabileceği konusunda spekülasyonları da beraberinde getirmişti. Facebook, sisteme entegre reklam motoru üzerinden reklamverenlere kişiye özel reklam gösterme olanağı tanıyor. Ancak bu reklamlar sitede dolaşan, kullanıcısı aktif olan kişilere gösteriliyordu. Facebook’un reklam programı, kullanıcıların profillerinde belirttikleri bilgiler ve ilgi alanları baz alınarak, reklamverene hedeflenmiş kitleye reklam verme olanağı tanıyor. Bu servis yalnızca Facebook üzerinde kullanılabiliyor ve hedef kitlenin kişisel bilgileri paylaşılmıyor. Geri çekilen kullanım koşulları ise hesabını silip giden kullanıcıların bilgilerinin de reklam motoru üzerinden kullanılabilmesinin önünü açıyordu. Kullanıcılar, kişisel e-posta hesaplarına veya anlık iletişim profillerine istenmeyen e-postaların gönderilebileceği fikrinden rahatsız olup Facebook yönetimine karşı büyük çaplı bir protesto başlatmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yüklediğim ya da yorum yaptığım fotoğrafların benim wall'umda ya da diğer üyelerin ana sayfasında "hede şunu yaptı" şeklindeki bildirimler arasında gösterilmemesinin bir yolu var mı? "Fotoğraflarımla ilgili eylemlerimden kimseyi haberdar etmemenin bir yolu var mı?" desem daha iyi olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Wall' ındayken silmek istediğin olayın sağ üstünden edit e basıp, ordan silince oluyor sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Bende o yolu kullanıyorum da ayarlardan default bir opsiyonu yok mu bunun? Peki diğerlerinin ana sayfasında yaptığım olayların gözükmemesini nasıl sağlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar