Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Siteyi kuran adamın adında hayır yokki "ZÜKERberghasss" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Valla abi ne amaçla kurarsa kursun, internet'in 1 numarası yani. Bence google bile bu kadar hit almıyordur. : ) Gerçi çok tartışmalı bir karşılaştırma oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 alıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 habertürk iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 puhah. türkçe feyzbuk muhabbetini sölediim bilgisayardayım yine, kurcalarken ne farkettim bakın: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 auhauhauh sorun anlaşıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hiç bir şey ifade etmediği için sildim hesabımı akee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 birisi news feed'i sormuş bir kaç sayfa önce..yaklaşık bir ay çnce news feed'i kapatmayı bırakın sayfada açık durmamasını bile sağlama kaldırıldı..eğer çok gizli işler yapıyorsanız sayfanıza girip sağdaki x'lere basacaksınız sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kayıt olup maile gelen confirmationu yapmazsak kayıt ne kadar zamanda siliniyor bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yanılmıyorsam 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Aşağıdaki online friends notification ve chat kısımlarını görmeme rağmen tıklayamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 farkli browserla girmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Evet denedim. Mozilla ve ie de açamıyorum. Pc ye format atıldı ama halen aynı sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 flash playerin son sürümünü indirip kursan? belki ondandır. edit: gerçi o kısım flashla mı yapılmış bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Flash player son sürümde indirip kurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 javayı da güncelle tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 friends for sale de bonepart, voys, azmodai, zegna ve aquila elimde kalmıştır kimse almamaktadır beni kurtarıcak var ise cok makbule geçer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Emir Türkmen sent you a Fidel Castro using Communist Gifts. Click here to see it, or send something back. 9 hours ago ahahahhahahahhahahhah şaka gibi. che desenli kırmızı dantelli külottan sonra bu daldaki en mükemmel iş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 şu an girebilen var mı? ne güzel rulete pokere tavlaya akayım dedim, giremiyorum. bozuk. açılıyo sadece yazılar çıkıyo css i yok gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bi kosu girdim ciktim, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 new.facebook'u da denedim girmiyo. du bi toplu reset atayım edit: hmm, haftada bi bilgisyarı kapatmak iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Bende suan acmıyor. Gerci saati saatine uymadıgı icin alıstım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ffs'da invite olayı new'de çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 vicdan azabı içimdeyim tanıdğım bütün kızlar isim soyadını bilsem stalkercılık oynuycaktım ama hepsini unutmuşum, isimden öteye gidemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar