liberal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Beni benim haberim olmadan gruplara ekliyorlar ya.Daha önce de olmuştu da bugün barız 5dk önce oldu. Fenerbahceli değilim, öyle abuk subuk gruplara da girmiyorum ki sonradan ismini değiştirsinler falan. Hatta öyle ki grup daha dün açılmış https://www.facebook.com/pages/%C3%96l%C3%BCm%C3%BCne-Fenerbah%C3%A7e/343684388984489 ama bugün bi bakıyorum benim duvarımda mesajları falan geçiyor, meğer ben beğenmişim. tabiki benim beğendiğim yok adamlar bariz fb açığını kullanarak senin habnerin olmadan sayfaya ekliyorlar. Bugün fenerbahceyle alakalı yaptığım tek şey bi arkadaşın şikeyle ilgili paylaştığı bi resime bakmak için sıradan bir fenerbahce sayfasındaki resme bakmam oldu. artık nasıl bi açık buluyorlarsa. edit: daha dün açılmamış 3 gün önce falan açılmış sanırım. sayfanın sahibi olan dingilin profiline baktım öyle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hesabı sildirdim de 14 gun içinde silecez dediler ekstradan bişeyler yapmam gerekiyor mu kayıtları bilgisayara indirme gibi bir secenek varmıs onu da yaptım. Bir de bu 14 gun için de hala facebookta gözükürmüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Hide ticker seçeneği yeni mi geldi yoksa ben mi yeni görüyorum? bilmeyenlere duyrulur. sinir oluyodum ticker a sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kanserli bebek resmini paylaşanları öldürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 (Üstümdeki yazıya da sonsuz derece de katılıyorum soru da bu olaydan sonra aklıma takıldı ) İnternette biraz araştırdım burada da son 2-3 sayfaya baktım. Bu şunu yayınlarsan bu kadar bağış yapılıyor şöyle bağış yapılıyor geyiği gerçek midir doğruysa bağışı kim yapıyor ? Biliyorum yüksek ihtimal bağış fln yok ama şimdi bağış yapılmıyormuş diyip rezil olmak da istemiyorum herhangi bi bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 mütemadiyen komik video paylaşanları da ben, çevremde tamamen komik video jargonuyla konuşanlar var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 resmi yükleyen bu velet http://www.facebook.com/proflmdesm1 4770 gerizekalı da paylaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ev arkadaşımla sadece meme'ler ile konuşuyoruz öyle amaçsız boş insanlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: ev arkadaşımla sadece meme'ler ile konuşuyoruz öyle amaçsız boş insanlarız SO ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ya şu gizlilik ayarlarına el atamıyomuyuz. yaptığım yorumun bile hesabını sorar oldular :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 arkadaslar 3 gun sonra komple timeline a gecicek butun acc ler sanırım simdi timeline a gecınce kac sene once paylastıgımız eskı sevgılıler vs. cıkcak,bunu onlemenın gecmısı sılmenın bı yolu vs varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Timelinedan kaldırabiliyosun tek tek. Zaten hangi olay ne zaman olduysa o zaman çıkıyo, direk en tepede çıkmıyor. Senin yıllar önceki olayına bakacak kadar feci stalker var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kız arkadas var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Kız arakadaşlarınız timeline a girdiği günden öncesini sorgulamasın abi, alıştırmayın öyle. Elimde yazılı belge mi vardı onunla bilmemne tarihinde çıkacağıma dair de onu bile bile ondan önce biriyle mi çıktım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 aşk tutkulu bir duygudur mantık işlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 geçmiş postların default privacy ayarı vardı ama hala varmı bilmiyorum. ordan sadece ben dersen kimse görememiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yaptığım yorumların başkalarına haber olarak gitmesini istemiyorum. bi yerde taglenince sağ tarafta ismimin çıkmasını istemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 privacy den how tags work e gir. ordan visibility i customdan only me yap. o zaman kimseye gitmez. kimse de görmez taglendiğin fotoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kozalak said: privacy den how tags work e gir. ordan visibility i customdan only me yap. o zaman kimseye gitmez. kimse de görmez taglendiğin fotoları. zaten öyle ama millete yorum yapınca yada taglenince fln direk diğerlerinin news feed kısmına düşüyorum :S yada sağdaki sekmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 enteresan. gelmemesi lazım ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yeni bir sistem çıkmış, film şeridimi ne herşeyi tek ekranda gösteriyor yıllar var doğum falan filan diyo ismini yanlış hatırlıyor olabilirim interface komple değişiyor. yanlışlıkla onu açtım eski haline döndüremiyorum bunun yolu varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ordan burdan duyduğum kadarıyla zaten timeline'a geçilicekmiş yakında tüm profillerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 timeline dan kurtulmam şart. bi yöntem anlatmışlar ama olmuyor ya da ben beceremedim. https://developers.facebook.com/apps/ adresinden diye bi yardım rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ya feysbuk açılmıyo ne iş? Açılsa da acaip ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar