Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Beni benim haberim olmadan gruplara ekliyorlar ya.Daha önce de olmuştu da bugün barız 5dk önce oldu. Fenerbahceli değilim, öyle abuk subuk gruplara da girmiyorum ki sonradan ismini değiştirsinler falan. Hatta öyle ki grup daha dün açılmış

https://www.facebook.com/pages/%C3%96l%C3%BCm%C3%BCne-Fenerbah%C3%A7e/343684388984489

ama bugün bi bakıyorum benim duvarımda mesajları falan geçiyor, meğer ben beğenmişim. tabiki benim beğendiğim yok adamlar bariz fb açığını kullanarak senin habnerin olmadan sayfaya ekliyorlar.

Bugün fenerbahceyle alakalı yaptığım tek şey bi arkadaşın şikeyle ilgili paylaştığı bi resime bakmak için sıradan bir fenerbahce sayfasındaki resme bakmam oldu. artık nasıl bi açık buluyorlarsa.

edit: daha dün açılmamış 3 gün önce falan açılmış sanırım. sayfanın sahibi olan dingilin profiline baktım öyle görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

(Üstümdeki yazıya da sonsuz derece de katılıyorum soru da bu olaydan sonra aklıma takıldı )

İnternette biraz araştırdım burada da son 2-3 sayfaya baktım. Bu şunu yayınlarsan bu kadar bağış yapılıyor şöyle bağış yapılıyor geyiği gerçek midir doğruysa bağışı kim yapıyor ?

Biliyorum yüksek ihtimal bağış fln yok ama şimdi bağış yapılmıyormuş diyip rezil olmak da istemiyorum herhangi bi bilgisi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

privacy den how tags work e gir. ordan visibility i customdan only me yap. o zaman kimseye gitmez. kimse de görmez taglendiğin fotoları.

zaten öyle ama millete yorum yapınca yada taglenince fln direk diğerlerinin news feed kısmına düşüyorum :S yada sağdaki sekmeye
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...