forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 kozalak said: orda bi tezatlık yok mu aga? online sayısı artıyosa gönderi sayısı da artar öle deil millet partylere akıyorum ayağına geceyarısına doğru bişeyler paylaşıp bilg. başında olduğunu belli etmek istemiyora refere ediyord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 yavaşlık var genel sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 http://www.collegehumor.com/facebook-history bayaaaaaaaaa uzun. sağdan istediğiniz döneme gidebiliosunuz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Arabs created the event The First Arab Siege -Constantinople- God damn it. -Arabs- Allah. sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 timeline dan normal facebooka geri dönebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bella said: timeline dan normal facebooka geri dönebiliyor muyuz? IE7-6 fln tek çözüm şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ya şu şey ayarını tam nereden yapıyoruz ,tarif ya da ss iyi olur Arkadaşlarımın friend listlerinde görünmek istemiyorum. X-Y-Z adlı 3 arakdaşım var diyelim totalde , 3ününde arakdaş listesine başka bir şahıs tıkladığında beni göremesin. XYZ ni privacy ayaarlarından bağımsız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 emin degilim ama profili search e kapatirsan olabilir. ben de merak ediyorum nasil oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bakarım akşam şuan işim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kozalak said: emin degilim ama profili search e kapatirsan olabilir. ben de merak ediyorum nasil oldugunu. olsa olsa bu olur. başka bir opsiyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 toplu msj nasıl siliniyor tek tek girip silmek çok zor yahu baya bırıktide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 baskalari arkadas ortaminda cektigi fotolarimi yayinliyor. ben bunu nasil engellerim. ceza vermek istiyorum. cezalandirmak istiyorum bu sahislari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 tagleniyorsan tagi kaldir.tekrar tagleyemiyolar boyle yapinca(bildigim kadariyla). onun disinda yapabilecegin bise yok galiba. ha bi de su var, privacy ayarlarinda taglenmek icin once bana sor gibi bi ayar var onu aktif et.sen onaylamadan kimse tagleyemez seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kozalak said: ha bi de su var, privacy ayarlarinda taglenmek icin once bana sor gibi bi ayar var onu aktif et.sen onaylamadan kimse tagleyemez seni. İnsanlar yine seni tagliyor ama sen onaylamadan publish olmuyor. Ama mesela o fotoğrafa biri baktıysa senin taglendiğini görebiliyor sadece newsfeed veya profil ekranında paylaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Seele said: baskalari arkadas ortaminda cektigi fotolarimi yayinliyor. ben bunu nasil engellerim. ceza vermek istiyorum. cezalandirmak istiyorum bu sahislari. bak arkadaşım, kozalak sana nasıl yapıcağını anlatmış ama onun anlattığı biraz dha karmaşıklaştı haberin olsun hatta daha kolay oldu. direk kimse etiketlendiğin fotoğrafı görmek istemiyorum.. neyse bişi dicem ben, ne demek kimse benim fotoğrafımı yayınlamasın lan? o zaman cıkma arkadaşım fotoğraflarda foto cekilirken beni cekmeyin de ayrıl ordan foto/lar çekildkten sonra geri dön. insanlar senşin keyfine göremi sırf sen varsın diye cok hoşuna giden bi toplu fotoğrafı vs koymıcak mı? bumudur yani? neyin kafası lan bu? heh gizli bi örgütmüsünz siz neyin peşindeasinz olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Llama said: toplu msj nasıl siliniyor tek tek girip silmek çok zor yahu baya bırıktide mesajlar bölümünde gir kızla konuşmana üsttte "işlemler" var sil ordan işte türkçe yap o zaman anlamıyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Sereglin said: kozalak said: ha bi de su var, privacy ayarlarinda taglenmek icin once bana sor gibi bi ayar var onu aktif et.sen onaylamadan kimse tagleyemez seni. İnsanlar yine seni tagliyor ama sen onaylamadan publish olmuyor. Ama mesela o fotoğrafa biri baktıysa senin taglendiğini görebiliyor sadece newsfeed veya profil ekranında paylaşılmıyor. o zaman taglendigi fotoya gidip tag i kaldiracak.baska care yok. ha fotoyu hic yukleyemesinler istiyosa o teknoloji daha cikmadi sdfg. facebook fotoda senin oldugunu algilayacak da sonra izin vermeyecek vs.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 escape said: Llama said: toplu msj nasıl siliniyor tek tek girip silmek çok zor yahu baya bırıktide mesajlar bölümünde gir kızla konuşmana üsttte "işlemler" var sil ordan işte türkçe yap o zaman anlamıyosan. tek tek siliyorsun orda ben öyle kişi ile msjlaşmaların içine girmek istemiyorum çok var çünkü her kişiye gir sil çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 yok kardeş.. bu ne üşengeçliktir arkadşım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bi ara gel sil hepsini madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kozalak said: aga 2010 dan beri varmış bu be. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=unfriend+finder Uzum zamandır kullanıyorum bende gerçekten işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ben de test ettim onayladim.calisiyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar