Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Ya şu şey ayarını tam nereden yapıyoruz ,tarif ya da ss iyi olur

Arkadaşlarımın friend listlerinde görünmek istemiyorum. X-Y-Z adlı 3 arakdaşım var diyelim totalde , 3ününde arakdaş listesine başka bir şahıs tıkladığında beni göremesin. XYZ ni privacy ayaarlarından bağımsız olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

ha bi de su var, privacy ayarlarinda taglenmek icin once bana sor gibi bi ayar var onu aktif et.sen onaylamadan kimse tagleyemez seni.

İnsanlar yine seni tagliyor ama sen onaylamadan publish olmuyor. Ama mesela o fotoğrafa biri baktıysa senin taglendiğini görebiliyor sadece newsfeed veya profil ekranında paylaşılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

baskalari arkadas ortaminda cektigi fotolarimi yayinliyor. ben bunu nasil engellerim. ceza vermek istiyorum. cezalandirmak istiyorum bu sahislari.

bak arkadaşım, kozalak sana nasıl yapıcağını anlatmış ama onun anlattığı biraz dha karmaşıklaştı haberin olsun hatta daha kolay oldu. direk kimse etiketlendiğin fotoğrafı görmek istemiyorum..

neyse bişi dicem ben, ne demek kimse benim fotoğrafımı yayınlamasın lan? o zaman cıkma arkadaşım fotoğraflarda foto cekilirken beni cekmeyin de ayrıl ordan foto/lar çekildkten sonra geri dön. insanlar senşin keyfine göremi sırf sen varsın diye cok hoşuna giden bi toplu fotoğrafı vs koymıcak mı? bumudur yani? neyin kafası lan bu? heh gizli bi örgütmüsünz siz neyin peşindeasinz olm?
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

kozalak said:

ha bi de su var, privacy ayarlarinda taglenmek icin once bana sor gibi bi ayar var onu aktif et.sen onaylamadan kimse tagleyemez seni.

İnsanlar yine seni tagliyor ama sen onaylamadan publish olmuyor. Ama mesela o fotoğrafa biri baktıysa senin taglendiğini görebiliyor sadece newsfeed veya profil ekranında paylaşılmıyor.

o zaman taglendigi fotoya gidip tag i kaldiracak.baska care yok.
ha fotoyu hic yukleyemesinler istiyosa o teknoloji daha cikmadi sdfg. facebook fotoda senin oldugunu algilayacak da sonra izin vermeyecek vs.:D
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Llama said:

toplu msj nasıl siliniyor
tek tek girip silmek çok zor yahu baya bırıktide

mesajlar bölümünde gir kızla konuşmana üsttte "işlemler" var sil ordan işte türkçe yap o zaman anlamıyosan.

tek tek siliyorsun orda ben öyle kişi ile msjlaşmaların içine girmek istemiyorum çok var çünkü her kişiye gir sil çok uzun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...