Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Olmuyor öyle bir şey. Smartphone üzerinden check-in yapınca silemiyorsun bile. Foursquare üzerinden deneyim dedim o da facebook map'le uyuşmuyor.

ya benim amacım facebook timeline'da map var. Üzerinde pin koyuyor çok tatlı duruyor =) Kimle nerdeymişsin ne zaman falan görüyorsun ama işte amele gibi her gittiğim yerde check-in yapamıyorum millet görsün istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

küheylan said:

Fan Page'imde talking about diye bişi var. Sayfadan yapılan paylaşımları falan mı gösteriyor bu?

esko şuna bi cevap versene.

evet sanrım. ama galiba yapılan paylaşımların üzerinden konuşulması gerekiyor ynai yorum atılması gerekiyor.. uzun zamndır girmiyodum lan fp e sdfs paneli kurcalıyım bi belki değişik bişi cıkar öğrenmiş olurz hem.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

kozalak said:

escape said:

escape,
bu profiline girdiğinde görünen arkadaşlar neye göre çıkıyor orda sen iyi bilirsin sdf. biraz önemli bu bilgi benim için. facebook üzerinden etkileşimim olmayan birisi çıkıyor sık sık. profili ziyaret edenler falan mı görünüyor orda daha çok nedir bu işin sırrı? :D

onun gibi bişi evet. yani karşılıklı olarak profillerinize bakıştıığınız insanlar.. bi de şey duydum yabancı bi forumdan, profiline girip uzun uzun kalan sürekli inceleyen kurcalayan tipler de oraya yerleşiyomuş.

ayrıca buranın bir sırrı muhhakk var yani kafasına göre gitymiyo o insanlar o sıralamaya. belki bir kaçı.. o da belirtilen yeri doldursun diye.

ooo dogruysa super bu sdf
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Olmuyor öyle bir şey. Smartphone üzerinden check-in yapınca silemiyorsun bile. Foursquare üzerinden deneyim dedim o da facebook map'le uyuşmuyor.

ya benim amacım facebook timeline'da map var. Üzerinde pin koyuyor çok tatlı duruyor =) Kimle nerdeymişsin ne zaman falan görüyorsun ama işte amele gibi her gittiğim yerde check-in yapamıyorum millet görsün istemiyorum.

smartphone da facebookta paylastigin biseyi kaldirabiluyosun ama bunu bilen pek kimse yoktur herhalde.yapilisi su sekilde:
ilgili postun uzerinde parmagini saga ya da sola dogru biraz kaydirip kisa bi sure basili tutarsan parmagini cekince kaldir butonu cikiyor.neden boyle bise yapmislar bilmiyorum.kendim kesfettim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...