dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Olmuyor öyle bir şey. Smartphone üzerinden check-in yapınca silemiyorsun bile. Foursquare üzerinden deneyim dedim o da facebook map'le uyuşmuyor. ya benim amacım facebook timeline'da map var. Üzerinde pin koyuyor çok tatlı duruyor =) Kimle nerdeymişsin ne zaman falan görüyorsun ama işte amele gibi her gittiğim yerde check-in yapamıyorum millet görsün istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Orcan benimkinde sen varsın lan kglsangmagö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 spler ile takılmadım kardeşim facebookta bilemicem o zaman. ben pc üzerinden sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 küheylan said: Fan Page'imde talking about diye bişi var. Sayfadan yapılan paylaşımları falan mı gösteriyor bu? esko şuna bi cevap versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 evet bugün yaptıgın çipliğe sövebilmek için fotoğrafının karşımda olması gerekiyordu. küho bidk kendi facepageime bakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 küheylan said: küheylan said: Fan Page'imde talking about diye bişi var. Sayfadan yapılan paylaşımları falan mı gösteriyor bu? esko şuna bi cevap versene. evet sanrım. ama galiba yapılan paylaşımların üzerinden konuşulması gerekiyor ynai yorum atılması gerekiyor.. uzun zamndır girmiyodum lan fp e sdfs paneli kurcalıyım bi belki değişik bişi cıkar öğrenmiş olurz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 naptıydım lan bugün valla unuttum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bu sürekli azalıyor ama. mesela ilk bu özellik geldiğinde 8 falandı, sonra 4e düştü, 10a çıktı daha sonra, şimdi 11 mesela. pek popüler değiliz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 aynen öle, mailine haftalık fp sayfa raporu geliyomu? sen daha iyi bilrsin tolga efendi şu mesaj kutunu boşalt az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Boşalttım hadi belaltı espri yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Kafana sıçayım öm atıyon kendi kutun dolu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 escape said: aynen öle, mailine haftalık fp sayfa raporu geliyomu? sen daha iyi bilrsin tolga efendi şu mesaj kutunu boşalt az yok gelmiyor öyle bişi, ama sayfayı ben açmamıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sayfa sahibine gider o kardeş asıl orda yazar popiniz ama senin de sonradan eklenmiş yönetici olarak bakman için yer olması lazım. yani o şöyle diyim, bir yönetici olarak sayfaya "kuş bakışı" bakmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 escape said: kozalak said: escape said: escape, bu profiline girdiğinde görünen arkadaşlar neye göre çıkıyor orda sen iyi bilirsin sdf. biraz önemli bu bilgi benim için. facebook üzerinden etkileşimim olmayan birisi çıkıyor sık sık. profili ziyaret edenler falan mı görünüyor orda daha çok nedir bu işin sırrı? :D onun gibi bişi evet. yani karşılıklı olarak profillerinize bakıştıığınız insanlar.. bi de şey duydum yabancı bi forumdan, profiline girip uzun uzun kalan sürekli inceleyen kurcalayan tipler de oraya yerleşiyomuş. ayrıca buranın bir sırrı muhhakk var yani kafasına göre gitymiyo o insanlar o sıralamaya. belki bir kaçı.. o da belirtilen yeri doldursun diye. ooo dogruysa super bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dusuncelihayvan said: Olmuyor öyle bir şey. Smartphone üzerinden check-in yapınca silemiyorsun bile. Foursquare üzerinden deneyim dedim o da facebook map'le uyuşmuyor. ya benim amacım facebook timeline'da map var. Üzerinde pin koyuyor çok tatlı duruyor =) Kimle nerdeymişsin ne zaman falan görüyorsun ama işte amele gibi her gittiğim yerde check-in yapamıyorum millet görsün istemiyorum. smartphone da facebookta paylastigin biseyi kaldirabiluyosun ama bunu bilen pek kimse yoktur herhalde.yapilisi su sekilde: ilgili postun uzerinde parmagini saga ya da sola dogru biraz kaydirip kisa bi sure basili tutarsan parmagini cekince kaldir butonu cikiyor.neden boyle bise yapmislar bilmiyorum.kendim kesfettim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 facebooktan paticike kim link gönderiyor lan? %9 facebooktan tıklanıyormuş paticik alexa öle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 oha hiç denk gelmedim daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben de gelmedim ama memelerin alayı paticikten çıkıyor googleda. Belki o memeleri koyuyorlarsa facebook'a ne biliyim. twitter'da özellikle site yokken aratıyorum ben paticik diye, hep meme linkleri çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 normal meme mi miim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ahah ewet forever alone diye görsellerde aratınca ikinci resim mi ne patiden çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 barnacle said: normal meme mi miim mi? normal meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 forumun ismi, sayenizde google üzerinden yanlış tanınmamız vs. dışardan bakan biri burayı gerçekten gay forumu falan sanıcak yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 meme var diye mi? sen çok yanlış düşünüyorsun eskape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bone'un memelerinden çıktım da geldim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 hayır abi ne bilyim forever alone falan.. hiç olmadı abazaların forumu sanıcak dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar