kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 lan blockladığım adamın hiçbir şeyi görmemesi lazım ama milletin status une yaptığım yorumları görebiliyor. niye öyle hacı. göremediğim bi yerde bi ayar mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 timeline bugı o kozalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Frantic said: ya komple tum feedleri gormeyi kapayabiliyormuyuz? bir de sagda anlik olarak milletin ne yaptigini gosteren hedeyi. timeline ı kapatamıyosun suan bildirimleri ise yani abonelikleri diiym daha doğrusu cogu gönderinin altında eğer yorum falan yaptıysan "abonelikten cık" hedesi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 timeline değil o ticker'dan bahsediyor. bazı browser extension'larla kapatılabiliyor. araştır bulursun. feed'leri kapamak için de herkesin feed ayarlarından bildirim sıklığını düşürmen lazım vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 escape said: timeline bugı o kozalak. hay abv diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sereglin said: timeline değil o ticker'dan bahsediyor. bazı browser extension'larla kapatılabiliyor. araştır bulursun. feed'leri kapamak için de herkesin feed ayarlarından bildirim sıklığını düşürmen lazım vs vs. he tamam ilk ddiğin oke... ama benim dediğim abonelik yöntemlerini ortadan kaldırısan da bildirim gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 throine said: "bonus" kafalı profil resmine sahip arkadaşımın profilindeyken sağ tarafta böyle bir reklam görmek? daha önce ilgi alanlarına göre, beğenilere göre sana özel reklamlar çıkarıyordu ama bu ilginç geldi. face detection + hede hödö algoritması kasmışlar ya da tamamen tesadüf? Valla ben de paspal , zenci bir herifin olduğu bir foto açıkken sağ alttan , altın rengi 50 TL lik saat reklamı çıktı . Ben de çok gülmüştüm o zmn , Eros falan da çıksa , kesin öyle bi algoritma var derim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bi de bu chat bölümü iki de bir bende mi değişiyor bi tek ? Bi eski haline dönüyo , bi yeni haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 çerezleri sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kithnos_1 said: Bi de bu chat bölümü iki de bir bende mi değişiyor bi tek ? Bi eski haline dönüyo , bi yeni haline ben de kendine kendine onlayn oluyor,esas ona ayar oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Evet o da oluyor bazen . Offline yapıyorum , geri geldiğimde online yapmış oluyor insiyatif alıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 escape said: escape, bu profiline girdiğinde görünen arkadaşlar neye göre çıkıyor orda sen iyi bilirsin sdf. biraz önemli bu bilgi benim için. facebook üzerinden etkileşimim olmayan birisi çıkıyor sık sık. profili ziyaret edenler falan mı görünüyor orda daha çok nedir bu işin sırrı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bu check-in yapıyoruz ya. Onu ben yapmak istiyorum ama duvarımda yayınlanmasın check-in lerimi benden başka kimse görmesin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 eski privacy ayarlarında yapabiliyodun o dediğini ama şimdi içine ettiler privacy nin. ya herşeyi görecekler ya da hiç bişeyi görmeyecekler. öyle mal oldu şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Fan Page'imde talking about diye bişi var. Sayfadan yapılan paylaşımları falan mı gösteriyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kozalak said: escape said: escape, bu profiline girdiğinde görünen arkadaşlar neye göre çıkıyor orda sen iyi bilirsin sdf. biraz önemli bu bilgi benim için. facebook üzerinden etkileşimim olmayan birisi çıkıyor sık sık. profili ziyaret edenler falan mı görünüyor orda daha çok nedir bu işin sırrı? :D onun gibi bişi evet. yani karşılıklı olarak profillerinize bakıştıığınız insanlar.. bi de şey duydum yabancı bi forumdan, profiline girip uzun uzun kalan sürekli inceleyen kurcalayan tipler de oraya yerleşiyomuş. ayrıca buranın bir sırrı muhhakk var yani kafasına göre gitymiyo o insanlar o sıralamaya. belki bir kaçı.. o da belirtilen yeri doldursun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ulan hep erkek benim ordakiler of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 dusuncelihayvan said: bu check-in yapıyoruz ya. Onu ben yapmak istiyorum ama duvarımda yayınlanmasın check-in lerimi benden başka kimse görmesin istiyorum. check-in? neyin checki? abi şurda benden cevap almajk istiyorsanız kısaltmalarla deil acık ack yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 oha şimdi baktım exin en yakın arkadaşı çıktı lan. stalklanıyor muyum yoksa ypsaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 küheylan said: ulan hep erkek benim ordakiler of. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 escape said: dusuncelihayvan said: bu check-in yapıyoruz ya. Onu ben yapmak istiyorum ama duvarımda yayınlanmasın check-in lerimi benden başka kimse görmesin istiyorum. check-in? neyin checki? abi şurda benden cevap almajk istiyorsanız kısaltmalarla deil acık ack yazınlocation check in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 escape said: dusuncelihayvan said: bu check-in yapıyoruz ya. Onu ben yapmak istiyorum ama duvarımda yayınlanmasın check-in lerimi benden başka kimse görmesin istiyorum. check-in? neyin checki? abi şurda benden cevap almajk istiyorsanız kısaltmalarla deil acık ack yazın ahaha adam cevap vermeyi görev edinmiş? Abi anlamıyorsan cevap vermeye uğraşma. Facebook'ta neyin check-in'i olabilir sence? check-in zaten yeterince açık bir kelime. Enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 o zaman yayınlamadan önce -eğer yeni facebook ise- yayınlarken kutucuğun sağ alt tarafında, "sadece ben" olayın işaretliceksin. ama sonra onu düzeltmeyi unutma bütün yayınladıklarını sadece sen görürsün, kimse gönderilerini falan göremediği için yorum yapamaz ve beğenemez sende bunalıma girersin.. yani yaşadım ben bunu sdfsd cok sonra farkettm dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 evet abi cevap vermeyi görev edindim. canım sıkılıyor cnkü ve bu facebook konusunda insanlara yardım etmek istiyorum, taktım cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 çogiyibirinsansınescape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar