Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

Frantic said:

ya komple tum feedleri gormeyi kapayabiliyormuyuz? bir de sagda anlik olarak milletin ne yaptigini gosteren hedeyi.

timeline ı kapatamıyosun suan
bildirimleri ise yani abonelikleri diiym daha doğrusu cogu gönderinin altında eğer yorum falan yaptıysan "abonelikten cık" hedesi var..
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

timeline değil o ticker'dan bahsediyor. bazı browser extension'larla kapatılabiliyor. araştır bulursun.

feed'leri kapamak için de herkesin feed ayarlarından bildirim sıklığını düşürmen lazım vs vs.

he tamam ilk ddiğin oke...

ama benim dediğim abonelik yöntemlerini ortadan kaldırısan da bildirim gelmez..
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

"bonus" kafalı profil resmine sahip arkadaşımın profilindeyken sağ tarafta
böyle bir reklam görmek? daha önce ilgi alanlarına göre, beğenilere göre sana özel reklamlar çıkarıyordu ama bu ilginç geldi.

face detection + hede hödö algoritması kasmışlar ya da tamamen tesadüf?

Valla ben de paspal , zenci bir herifin olduğu bir foto açıkken sağ alttan , altın rengi 50 TL lik saat reklamı çıktı . Ben de çok gülmüştüm o zmn , Eros falan da çıksa , kesin öyle bi algoritma var derim de
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

escape,
bu profiline girdiğinde görünen arkadaşlar neye göre çıkıyor orda sen iyi bilirsin sdf. biraz önemli bu bilgi benim için. facebook üzerinden etkileşimim olmayan birisi çıkıyor sık sık. profili ziyaret edenler falan mı görünüyor orda daha çok nedir bu işin sırrı? :D
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

escape said:

escape,
bu profiline girdiğinde görünen arkadaşlar neye göre çıkıyor orda sen iyi bilirsin sdf. biraz önemli bu bilgi benim için. facebook üzerinden etkileşimim olmayan birisi çıkıyor sık sık. profili ziyaret edenler falan mı görünüyor orda daha çok nedir bu işin sırrı? :D

onun gibi bişi evet. yani karşılıklı olarak profillerinize bakıştıığınız insanlar.. bi de şey duydum yabancı bi forumdan, profiline girip uzun uzun kalan sürekli inceleyen kurcalayan tipler de oraya yerleşiyomuş.

ayrıca buranın bir sırrı muhhakk var yani kafasına göre gitymiyo o insanlar o sıralamaya. belki bir kaçı.. o da belirtilen yeri doldursun diye.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

dusuncelihayvan said:

bu check-in yapıyoruz ya. Onu ben yapmak istiyorum ama duvarımda yayınlanmasın check-in lerimi benden başka kimse görmesin istiyorum.

check-in? neyin checki? abi şurda benden cevap almajk istiyorsanız kısaltmalarla deil acık ack yazın
location check in
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

dusuncelihayvan said:

bu check-in yapıyoruz ya. Onu ben yapmak istiyorum ama duvarımda yayınlanmasın check-in lerimi benden başka kimse görmesin istiyorum.

check-in? neyin checki? abi şurda benden cevap almajk istiyorsanız kısaltmalarla deil acık ack yazın

ahaha adam cevap vermeyi görev edinmiş? Abi anlamıyorsan cevap vermeye uğraşma. Facebook'ta neyin check-in'i olabilir sence? check-in zaten yeterince açık bir kelime. Enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman yayınlamadan önce -eğer yeni facebook ise- yayınlarken kutucuğun sağ alt tarafında, "sadece ben" olayın işaretliceksin.

ama sonra onu düzeltmeyi unutma bütün yayınladıklarını sadece sen görürsün, kimse gönderilerini falan göremediği için yorum yapamaz ve beğenemez sende bunalıma girersin.. yani yaşadım ben bunu sdfsd cok sonra farkettm dfs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...