Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

oper said:

http://www.facebook.com

kimler biliyo acaba bu siteyi?
geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler..
güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ??

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]

ben biliyorum güzel baya, tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

bundan sonra facebookta yaptıgınz her harekete dikkat etmeniz gerekiyor. sanırım bu timeline ile alakalı bir güncelleme daha gelebilir. sorumlu oldugunuz kişiler varsa hatta, farkında olmadan bir hata bile yapsanız o gözükecek. yanlışlıkla bir foto beğenip geri alsanız bile o timeline da gözüküyor hatta anasayfada cıkıyor. yani adam olun
Sosyal ağlarda paylaş

geçen texas hold'em poker e bakayım dedim açılmadı. her şeyi denedim yapmadığım şey kalmadı yok olmuyo. benim pc de açılmıyo kardeşiminkinden giriyorum orda sorun yok.

Chrome kullanıyorum. flash ı sildim tekrar kurdum olmadı. çerezleri sildim olmadı. app yi sildim tekrar kurdum olmadı. başka browserla girmeyi denedim olmadı.

oyun çokta umrumda değil öyle arada giriyodum ama iş inada bindi şimdi nasıl olmaz lan diye.

napayım a dostlar bi akıl verin?
Sosyal ağlarda paylaş

ne oldu lan bu facebooka böyle. mark Allah belanı versin senin de ekibinin de. birden bir bildiri geliyor x kişisi arkadaşlık isteğini kabul etti. ulan bakıyorum ortak arkadaşımız olan insanlar hepside ama benim gram haberim yok bu ekleme isteğini gönderdiğimden. ya bu facebook sapıttı ya da biri benim hesabı hackledi hatunla aramı açmak için çeşitli ipnelikler yapıyor. gerçi şifreyi değiştirdikten sonra da aynı şeyler tekrarladı ama ne bok yicem bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bakın şöle bişi de var.
size gelen bir arkadaşlık isteği vardır, hatta 1den fazla 2 3 tane böle alt alta vardır. sizde yukardan aşagı hiç dikkat etmeden kabul eder gibi gözükürsünz; ama orda ufak bir nokta vardır o da kabul ettim diye gözüktüügz kişi aslında size arkadaş önerisi tarafından gelmiş ve onu eklemeniz öneriliyor. sen ona basınca onu kabul etmiş değil ona arkadaşlık isteği göndermiş oluyosun.

bu hataya bi kaç kere bende düştüm sonradan farkettim dikkat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

O durumu 3 yıldır yaşıyorum ki ben. Arada çok acayip bi şekilde birileri ekleniyor hesabıma. Senede 1-2 kez oluyor gerçi.

Sanırım bi sorun var o konuda.

Eski msn listeni import yaptıysan, ordan oluyor. Benimde hatırlamadığım bir sürü kişi ekleniyor. Teeee ortaokuldan falan kalma onlar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

SeaGle said:

O durumu 3 yıldır yaşıyorum ki ben. Arada çok acayip bi şekilde birileri ekleniyor hesabıma. Senede 1-2 kez oluyor gerçi.

Sanırım bi sorun var o konuda.

Eski msn listeni import yaptıysan, ordan oluyor. Benimde hatırlamadığım bir sürü kişi ekleniyor. Teeee ortaokuldan falan kalma onlar işte.

benimde aklıma direk bu import olayı geldi ama döndüm baktım hiç öyle bir şey yapmamışım zamanında. burada başka bir saçmalık var sanki ama çözemedim yani. en azından tek yaşayan ben değilmişim orası iyi mutlu oldum asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

"bonus" kafalı profil resmine sahip arkadaşımın profilindeyken sağ tarafta
böyle bir reklam görmek? daha önce ilgi alanlarına göre, beğenilere göre sana özel reklamlar çıkarıyordu ama bu ilginç geldi.

face detection + hede hödö algoritması kasmışlar ya da tamamen tesadüf?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...