küheylan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 eskeyp hallet olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 panele giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 @holy o da kotu yav sfdfg yani bileydim hic kasmazdim :/ neyse aile diye eklediklerim problem degilde closest diye ekledigim bi kac kisi sacma olmus, ben sadece onlarin feedini takip ediyorum diye closesta atmistim dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 stalkerlar bir bir dökülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oper said: http://www.facebook.com kimler biliyo acaba bu siteyi? geçenlerde yamulmuyorsam yahoo satın almaya kalkmış siteyi ama vermemişler.. güzel bişeye benziyor. network olayı var grup olayı var vs.. bi pati network u açsak ?? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:52 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] ben biliyorum güzel baya, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 birini listeye eklediğinizde uyarı falan gitmiyor. raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bundan sonra facebookta yaptıgınz her harekete dikkat etmeniz gerekiyor. sanırım bu timeline ile alakalı bir güncelleme daha gelebilir. sorumlu oldugunuz kişiler varsa hatta, farkında olmadan bir hata bile yapsanız o gözükecek. yanlışlıkla bir foto beğenip geri alsanız bile o timeline da gözüküyor hatta anasayfada cıkıyor. yani adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 mahalle baskısı gelmiş beyler facebooka. facebookun bu her şeyi kaydetmesi ve sergilemesi Sıktı bildiğin. Keşke daha basit ve kaydetmeyenher şeyi göstermeyen sosyal medya sitesi çıksa. Milyon dolarlar kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 geçen texas hold'em poker e bakayım dedim açılmadı. her şeyi denedim yapmadığım şey kalmadı yok olmuyo. benim pc de açılmıyo kardeşiminkinden giriyorum orda sorun yok. Chrome kullanıyorum. flash ı sildim tekrar kurdum olmadı. çerezleri sildim olmadı. app yi sildim tekrar kurdum olmadı. başka browserla girmeyi denedim olmadı. oyun çokta umrumda değil öyle arada giriyodum ama iş inada bindi şimdi nasıl olmaz lan diye. napayım a dostlar bi akıl verin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 faecbok hesabınla ilişkili zygna hesabın askıda kalmış nasıl yaptın lan daha öncede duydum böle bişi bi ben yapamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aga bi şey yapmadım. ben ki adam akıllı poker oynayan, insanları üten ama bunu adabıyla yapan biriyim. nasıl olurda askıya alınır bilemedim. bu şekilde kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hesab bugda kalsa kardeşsnn pcden nasıl giricen dimi benimkide laf. ya hacıt anlayamadım ben bunu kusura bakma yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yeni facebookta sağ üstte akan notificationlarda allah bulundu yazsa okumuyorum öle akıp gidiyor hiçte ilgimi çekmiyor onun değişmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ilgisini çeken insanlar vardır belki. bekli hide özelliği gelebilir ona üzerinde calışıyoruz dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ne oldu lan bu facebooka böyle. mark Allah belanı versin senin de ekibinin de. birden bir bildiri geliyor x kişisi arkadaşlık isteğini kabul etti. ulan bakıyorum ortak arkadaşımız olan insanlar hepside ama benim gram haberim yok bu ekleme isteğini gönderdiğimden. ya bu facebook sapıttı ya da biri benim hesabı hackledi hatunla aramı açmak için çeşitli ipnelikler yapıyor. gerçi şifreyi değiştirdikten sonra da aynı şeyler tekrarladı ama ne bok yicem bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ya onu bende cok duıyuyorum. sanırım ortak arkadaşınız cok oldugu kişileri facebook otomatik eklemeye başladı... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 O durumu 3 yıldır yaşıyorum ki ben. Arada çok acayip bi şekilde birileri ekleniyor hesabıma. Senede 1-2 kez oluyor gerçi. Sanırım bi sorun var o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bakın şöle bişi de var. size gelen bir arkadaşlık isteği vardır, hatta 1den fazla 2 3 tane böle alt alta vardır. sizde yukardan aşagı hiç dikkat etmeden kabul eder gibi gözükürsünz; ama orda ufak bir nokta vardır o da kabul ettim diye gözüktüügz kişi aslında size arkadaş önerisi tarafından gelmiş ve onu eklemeniz öneriliyor. sen ona basınca onu kabul etmiş değil ona arkadaşlık isteği göndermiş oluyosun. bu hataya bi kaç kere bende düştüm sonradan farkettim dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 SeaGle said: O durumu 3 yıldır yaşıyorum ki ben. Arada çok acayip bi şekilde birileri ekleniyor hesabıma. Senede 1-2 kez oluyor gerçi. Sanırım bi sorun var o konuda. Eski msn listeni import yaptıysan, ordan oluyor. Benimde hatırlamadığım bir sürü kişi ekleniyor. Teeee ortaokuldan falan kalma onlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Deathblade said: SeaGle said: O durumu 3 yıldır yaşıyorum ki ben. Arada çok acayip bi şekilde birileri ekleniyor hesabıma. Senede 1-2 kez oluyor gerçi. Sanırım bi sorun var o konuda. Eski msn listeni import yaptıysan, ordan oluyor. Benimde hatırlamadığım bir sürü kişi ekleniyor. Teeee ortaokuldan falan kalma onlar işte. benimde aklıma direk bu import olayı geldi ama döndüm baktım hiç öyle bir şey yapmamışım zamanında. burada başka bir saçmalık var sanki ama çözemedim yani. en azından tek yaşayan ben değilmişim orası iyi mutlu oldum asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 d&d: heroes of neverwinter oynayan yok mu yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: d&d: heroes of neverwinter oynayan yok mu yav ? elimin altına bi cleric lazım güzel +heal itemları olan açın oynayın lan biriniz sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 "bonus" kafalı profil resmine sahip arkadaşımın profilindeyken sağ tarafta böyle bir reklam görmek? daha önce ilgi alanlarına göre, beğenilere göre sana özel reklamlar çıkarıyordu ama bu ilginç geldi. face detection + hede hödö algoritması kasmışlar ya da tamamen tesadüf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 tesadüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ya komple tum feedleri gormeyi kapayabiliyormuyuz? bir de sagda anlik olarak milletin ne yaptigini gosteren hedeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar