fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ilkokulda 8 senede 5 okul 3 şehir değiştirmiş biri olarak ilkokul arkadaşlarımdan hiç umudum yok benim. dur ben bulayım dedim kendi kendime hiç isim bile aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 çok insan var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Candaş Asdasdas ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: ilkokulda 8 senede 5 okul 3 şehir değiştirmiş biri olarak ilkokul arkadaşlarımdan hiç umudum yok benim. dur ben bulayım dedim kendi kendime hiç isim bile aklıma gelmedi. ben de buna benzer bişiler yaşadım bende hatırlamadım ama gelip buldular abi en azından mezun oldugun zaman yıllıktan gelenler var yani ahah baya sevindim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Aha bir tane daha ilkokul arkadaşı buldum 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ilkokul arkadaşlarıyla grup bile kurduk lan prawler :P o değil de, ben şeyi merak ediyorum facebook'ta. mesela bir sürü friend ekliyorsun. bu friend'lerden bir tanesinin profiline baktığında, senin friend listindeki kişilerle, onun friend listindeki kişilerin ortak olanları "mutual friends" olarak gözüküyor. peki, onunla ortak olan arkadaşlarımızı göstermesi gibi, benim arkadaşlarımın, ortak olan arkadaşlarını da gösterecek birşey arıyorum. yani "friend of a friend" olayı. mesela diyecek, "şu kişi, sizin 10 friend'inizin friend listesinde bulunuyor" tanımadığım, ama arkadaşlarımın birçoğunun tanıdığı kişileri de görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 mutual friends iste dedigin sey bone. tanimadigin birinin profiline bakinca senin arkadaslarini gosterir ama tanimadigim kisileri bana gostersin cok arkadasin ekli diye diyorsan yok oyle birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 4 kasimda ilk okul 5. siniftaki arkadaslarla bulusuyoruz bizde, şaka gibi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: ama tanimadigim kisileri bana gostersin cok arkadasin ekli diye diyorsan yok oyle birsey e adam geliyor bana friend request yolluyor, "You and XXX have x friends in common." gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ben üye olamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Yahu isim nasıl değiştiriyoruz? Bir türlü bulamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 isim değiştirmek profilden oluyor, ama önce adminlerin onaylaması lazım. benimkini onaylamadılar herhalde, bir türlü değiştiremiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 değiştiremiyosun dostum kısaca adminler senlemi uğraşcak:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 sağ üst köşedeki account menusunden değişiyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Profilden deniyorum deniyorum olmuyor bakalım belki onaylarlar :/ Account kısmına da giremiyorum. Orayı da denemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ilginç. arkadasım 20dk kadar once ismini değiştirmişti account menusunden [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 03:03 tarihinde, John_Silver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yanlış hatırlamışım, profil değil accountmuş. "Name: We confirm all name changes before they take effect. Sometimes this takes a little while, so please be patient." "We review all name changes, so this may take a while." "You have been blocked from using the name change feature for two weeks because a prior attempt was rejected by our system." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Hayır adımın Bonecrusher Murat Öğüt olmadığına nerden karar veriyorlar? Kimlik kartıma felan mı bakıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Benimkini de reject ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 MMO resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: Benimkini de reject ediyorlar. sen ne denedin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ben your mom diye account acmaya calistim kabul etmedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 facebooked your mom derler adama, ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 poked your mom daha iyi HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: ben your mom diye account acmaya calistim kabul etmedi lol hadi harf sınırı kabul etmedi diyelim de, adım Ali, soyadım Can olsaydı ne olacaktı peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar