Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ciddi anlamda çıldırmak üzereyim, gereksiz gereksiz bir dünya mal önüne geleni pokeliyor. şu "pokelenme" özelliği kapatılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 kardeş genelde kızları bu şekilde rahatsız edici şekilde dürterler? herneyse gizlilikten dürtme olayını kapat kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bidk lan o dürtme kaldıralamıyordu kardeş dürtme kaldıralamıyor. söyle onlara, tehdit et bidaha yapmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 escape said: evet gelmiyo o iyi hatırlattın. artık 0.facebooka bildirim gelmiyor arkadaşlar mobile e geliyor snaırım mobile.facebook a giriyorum ben. commentler geliyor ama like lar gelmiyor. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi şuan saymaya kalksam birsürü bug bulurum sana. onun için şey yapmayın fazla. bu yaz hepsini halledecekler; öyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 niye bu yaz? facebookta mı çalışıyon yoksa tanıdık falan mı var :D işin garibi bi bilgilendirme de yok. bilgilendirme yaptıkları bi yer var mı amcaların? şu özelliklerde geçici bi sorun var falan dedikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 facebookun en az yoğun oldugu zamanlardır çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 birinin paylaştığı şeyi paylaşırkenki pencere değişmiş.mesaj olarak gönderme, belirli grupta paylaşma falan var... bi de gizlilik ayarlarında yeni bişe var ama anlamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 o geçen tartışması olan etkiletlenn foto hakkında bişi eklendi. dipğer insanlar görsün mü diye. ben geçen rapor etmiştim onun için yapmışalr herhalde ^^ en az 3 4 seneye facebook kadrosundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bir fotoğraf koymak istiyorum ama o fotoğrafa kimse yorum yazamasın istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 o zaman fotonun altına kendi yorumunla uyar milleti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 geçen bir olaya tanık oldum sırf sevimli diye zorla birlikte fotğrafı çektirilen küçük kız bu fotoğrafı facebooka koyma dedi şok geçiren foğrafı çeken kadın nden diye sordu kız: biraz açık giyinmişim dedi doktora tezi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 paspatur said: bir fotoğraf koymak istiyorum ama o fotoğrafa kimse yorum yazamasın istiyorum? öle bişi yok kanka bir tane fotoğrafa izinleri kısıtlıyamazsın. 1 tane fotoğrafa "sadece şu görmesin" diye de kısıtlayamazsın ya komple albüm ya da komple yorumları beğenileri kısıtlıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Zaten bir türlü şu "şu kişi seni şu fotoda taglamak istiyor izin varmı" şeklini getirmedi Facebook şu fotoğraflara. Sabah bir kalkıyoruz Face kaynamış bile. Hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 http://www.symantec.com/connect/blogs/facebook-applications-accidentally-leaking-access-third-parties Facebook şifrelerinizi değiştirirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 escape said: paspatur said: bir fotoğraf koymak istiyorum ama o fotoğrafa kimse yorum yazamasın istiyorum? öle bişi yok kanka bir tane fotoğrafa izinleri kısıtlıyamazsın. 1 tane fotoğrafa "sadece şu görmesin" diye de kısıtlayamazsın ya komple albüm ya da komple yorumları beğenileri kısıtlıcaksın. tek fotoğraftan albüm yapsa, problem, officer? gibi olur aslında sdf Slint said: http://www.symantec.com/connect/blogs/facebook-applications-accidentally-leaking-access-third-parties Facebook şifrelerinizi değiştirirseniz iyi olur. Hiçbir app kullanmamanın faydaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 saçma sapan bi mesajlaşma olayı gelmiş özelden mail adresi falan üretiyo @facebook.com diye ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 o var bayadır. mail adresi gibi adres atıyor sana. o adrese mail atılırsa sana mesaj gelmiş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 login olmadan video izleyebilme gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Var mı benim problemimi yaşayan mailime şu kişi seni ekledi diye mesaj geldi,facebooka gittim öyle bir notification yok,o kişiyi ismen arattım bulamadım daha sonra üzerinden bir 10 gün geçti,bir arkadaşım bana arkadaş önermiş notification geldi kutuyu açtım bu kişinin de onayı vardı,onayladım refleksle,hoş bir kız ama tanımıyorum bu arada mesaj attım hatırlayamadım diye,hesap 1 gün sonra yok oldu,2 gün sonra hesap aktif oldu akşamında tekrar yok piyasada falan mesajıma da cevap gelmedi bu arada,şimdi bu fake midir,nedir var mı benzerini yaşayan??? Dün de yine mailime şu sizi ekledi diye geldi bu sefer ki ezel resimli bir erkek yine face de notification yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ehueh takma kafanı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 açıp kapatıyordur belki hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 küheylan bende öyle düşünüyorum,fake hesap diycem millet yorum yapmış falan resimlerine,baya bilgisi var nerde çalışıyor ediyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Benim de başıma geldi çünkü o olay. Kızla tanışıyorduk ancak muhabbetimiz çok azdı, hatta ulan herhalde pişman oldu eklediğine geri aldı isteği falan diye düşündüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Agmahan said: Var mı benim problemimi yaşayan mailime şu kişi seni ekledi diye mesaj geldi,facebooka gittim öyle bir notification yok,o kişiyi ismen arattım bulamadım daha sonra üzerinden bir 10 gün geçti,bir arkadaşım bana arkadaş önermiş notification geldi kutuyu açtım bu kişinin de onayı vardı,onayladım refleksle,hoş bir kız ama tanımıyorum bu arada mesaj attım hatırlayamadım diye,hesap 1 gün sonra yok oldu,2 gün sonra hesap aktif oldu akşamında tekrar yok piyasada falan mesajıma da cevap gelmedi bu arada,şimdi bu fake midir,nedir var mı benzerini yaşayan??? Dün de yine mailime şu sizi ekledi diye geldi bu sefer ki ezel resimli bir erkek yine face de notification yok! o kız muhtemelen hesabı açıp kapatıyor. ama bir diğer ihtimal de şöyle bir bug var: facebooktayken biri bişeyi beğendi ya da yprum yaptı diye bildirim geliyor ama o duruma gittiğinde o beğendiği ya da yorum yaptıgı şey gözükmüyor. bu bir bug. ancak facebookdan cıkış yapıp tekrar girince gözüküyor. bu öyle bir bug da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar