Marv Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Parselledin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 escape'nin yüksek yerlerde tanıdıkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 facebook paralı olucakmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bu mesajı kaç arkadaşa iletmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 uuu bu anket olayı bizi yakar 9÷3.(1+2)=? sorusunun cevabı nedir ? 1 mi 9 mu ? sorusuna 1 cevabını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 chat bölümündeki bazı kişilerin thumbnail fotosu görünmüyor. sürekli olmaya başladı. size de var mı? s.çtılar siteye iyice ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sorun sitede degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 chrome sapıtıyo o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kozalak neden lan hep sen facebookla sorun yaşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 lanetliyim herhalde ne bilim. yeni mesaj sistemi hala gelmedi bana. ayrıca şu an o kadar saçma bi durum var ki. bu sol tarafta görünen online kişilerde sadece 1 arkadaş 2 kere görünüyor. ve bu arkadaş sabit. hep o kişi 2 kez görünüyo, diğerlerinde sorun yok sdf. ne lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 buglı hesap hayırlı olsun ne diyiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bnm bi arkadaşada bu yeni mesaj sistemi gelmedi. hatta bnm hesabımda davet et yeni mesaj sistemine falan diye bildirim çıktı yolladımda ama hala ses seda yok. nedendir ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 edit: yanlis anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi 400m üye var ve her saniye artıyor bu sayı. cidden kolay değil, bu site de bir insan yapımı. illaki hatalar buglar vs olacaktır. ben hala bu kadar az hata olmasına her gün yatıp kalkıp şaşırıyorum. yeni mesaj sistemi olayını bunlar sanırım tam onaylatmadıalr. bu da anket olayı gibi yayıla yayıla gidecek gibi duruyor. ve cogu insan da sizin gibi bekliyor bunu. yapacak bişi yok bekliceksiniz yani. yani siz reddedincce ilk onu, o bug da da kalmış olabilşir abi. olabilir yani. tekrar bu konu üzerinde durana kadar yönetim, sizin yeni msj sistemi iptal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 moriQ said: uuu bu anket olayı bizi yakar 9÷3.(1+2)=? sorusunun cevabı nedir ? 1 mi 9 mu ? sorusuna 1 cevabını verdi. zamanında ne yiğt patiler can verdi bu yolda. http://forum.paticik.com/read.php?21,5522990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kimleri pokelediğimizi görebiliyor muyuz? birisi beni pokelemişsiniz diye mesaj attı da fake mi bilemedim. hiç kullanmadım bir de pokelemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 is atmıs sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 poke ne abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://yozuck.tumblr.com/ şurda baya güzel şeyler önermiş ve görsellemiş facebook için. çoğu aklıma geldiydi tabi böyle uğraşmamıştım. rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 kozalak said: chat bölümündeki bazı kişilerin thumbnail fotosu görünmüyor. sürekli olmaya başladı. size de var mı? s.çtılar siteye iyice ya. fotoya sağ tık/resmi yeni sekmede aç/ resmin sayfasına f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 O fotoğrafların geç görünmesi, hiç görünmemesi gibi sorunlar DNS yüzünden sanırım bu aralar diğer sitelerde de sık sık olmaya başladı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 CthuLhu said: kozalak said: chat bölümündeki bazı kişilerin thumbnail fotosu görünmüyor. sürekli olmaya başladı. size de var mı? s.çtılar siteye iyice ya. fotoya sağ tık/resmi yeni sekmede aç/ resmin sayfasına f5 ilk bunu yapmıştım zaten sorun olduğunda :D servis sağlayıcıları yeni gelecek olan filtreleme sistemini mi test ediyorlar acaba? hani 12 temmuz mu ağustos mu ne o zaman gelecek olan... gariptir şu an tekrar yaptım ve service unavailable hatası aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 profiledkei 5 fotoyu nasıl düzenliyoruz illa başkasının mı etiketlemsi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yo sende editleyebilirsin. eğer ambiyans yapıcaksan bunun içn siteler var. ama o sıralama etiketlenme sırasına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar