Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook

oper

Öne çıkan mesajlar

abi bu ne saçmalık ya? ben fotoğrafta taglenmişim arkadaş ve taglenen fotoğrafımın gözükmesini istiyorum. sırf o lavugun egosu yüzünden niye görünmicek benim fotoğrafım?

ayrıca hayır abi gir bak bir profile etiketli fotolara orda bir foto seç yani albüm adının ismi donuk (yani albüme girememek) olana bak bakıyım. o dediğim şey o işte.
Sosyal ağlarda paylaş

yani abi sen albümünü gizleyebilirsin ama fotoları tek tek gizleyemezsin. o fotoğrafta kimi taglediysen o taglenen foto taglenen kişinin profilinde gözükür. ama albüm gözükmez.

ne yani parti fotoğrafları vardır tek arkadşaını cekmişindir cok güzel duruyordur poz vermiştir flan. onu etkietleyip koymuşsundur facebookuna. ne yani bunun özeli? adamın kendi fotosu lan!!?

dediğim gibi bug gibi bi duırum var ortada. ya da büyük bişi atlanıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman en az 30 arkadşaım limitlemiş beni. vay anasını.

abi saçmalama, ben zaten en başından beri uyuz olmuştum bu places olayına.

hesap ayarlarında places ile ilgili bi yer var olması lazım orayı kurcala

bildirim ayarlarında yok
hesap ayarlarında senin places ayarlrın var onları defuse et
Sosyal ağlarda paylaş

selam canlarım nasılsınız?

facebookun yeni bir özelliği ile karşı karşıyayız tıtı

anket!

burdaki gibi ama tabiki ilerki günlerde bunun bokunun cıkacagı

"saçımı hangi renge boyatsam"
1 kırmızı
2 sarı
3 yeşil
4 mor

"hangi cocukla cıksam"
1 orcan
2 escape
3 toggie
4 kozalak

falan

yani her türlü türkler için bokunun cıkarılmaya müsait ama tabiki güzel ve düzgün kullanılırsa çok yararlı bir şey de olabilir.

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/29/1158.jpg

resimde görüldüğü gibi ben şimdi deneme amaçlı bi kaç şey yazdım takılmayın oralara da bu özellik anket gibi bir kamuoyu oluşturmak(!) için bişeye benziyor.

1. anasayfa'da durum sekmesinin yanında "soru" sekmesi
2. bu özellik önemli önüne gelen sizin anketinize seçenek eklemesin diye ya da eklesin diye
3. anket şıkkı ekleme. burda fan page'leri de ekleyebiliyrsnuz yani bir markayı da karşılaştırabilrsn falan filan
4. soru kısmı.

sonra da "soru sor"a abanıyoruz.

şuan sorunlu gözüküyor soru sorulmuyor, ama 1 hafta içinde düzeleceğine inanıyorum. tek bildiğim bu "beta" olarak değil direk çıktı.

hayırlı olsun

edit: sistem her facbook özelliği gibi yavaş yavaş yayıldıgı için aslında 6 7 aylık bir olaymış bu. bize yeni geliyor.
ki burda bundan kimse bahsetmediği için bu kjonuyla alakalı ilk acıklamayı ben yapıyorum ve burayı satın alıyorum. hadi dagılın

niye böle uzun uzun kastım dicekseniz canım cok sıkıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok toggie haklı, baktım da cümleyi yanlış kurmuşum. '' Whorebook niyetine kullanılıyor '' desem daha doğru olurdu kimse alınıp, gücenmezdi.

Edit: Olum gün de 2 kere ilişki durumunu değiştirenler var la. Whorebook niyetine kullanıyorlar bildiğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...