Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bu resimde en sağda küçük duvarlar var, onların altına fishing neti nasıl koymuş bu arkadaş? Ben denedim bir türlü koyamadım... Ha bir de duvarların üstüne bitki falan koymuş onları da beceremedim :/ [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 20:02 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 göremedim ama muhtemelen transparency yi açmıştır, optionsda ikonu göz olan kısımda olması lazım (visual options falan öyle bişeydir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 onlairn sagina koymamis tam onlarin altinda tile war oraya oymus oda capraz bi acidan oldugunda kamera goz yanilmasiyla saginda gzukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 onların tam altında tile mi var? şimdi şöyle dersek: Hangi tileye ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 decorator tool falan kullanmıştır? hatta duvar üstüne bitki kesin o şekildedir. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:00 tarihinde, Leader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Decorator tool tamam güzel de, sorun eşyaları duvarın olduğu tileye yerleştirebilmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 e sağa sola kaydırılmıyomu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 nayır bir tek up down ve turn var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Dediğin yeri anlamadım ama doğru düşünüyorsam söylediğin yeri evin dışına çıkıcaksın duvarın dibine girip balık ağını atıcaksın oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar