Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 şimdi efenim... demise666 rumuzlu arkadaşımız, bikaç gün önce tanışmamıza rağmen bünyesi gereği samimi oldu benimle. İyi güzel. Ama bi noktada sınırı aştı : [spo] Kemik just sent you a nudge. * Mr.Hand oyt Mr.Hand film izliyorum Kemik says: naban la Mr.Hand film film Mr.Hand sen? Kemik says: sevgilimlme mesajlasiyom Kemik says: ee birlestik biz tekrardan sadf :D Mr.Hand sdffdsdfsd Mr.Hand ööle olur işte :D Mr.Hand asdads Mr.Hand neyse ben filme dönim Kemik says: de hadi siktir :D Mr.Hand ebeninki Mr.Hand yavaş Kemik says: sdglkfjg Kemik says: hadi get la filmine Kemik says: bitince konusuruz[/spo] Neyse efenim, ben filmimi izledim döndüm messıncırıma. şununla karşılaştım. [spo] Kemik says: lan bu kiz cildirdi lan Kemik says: uniye ayni yere gidelim falan diyo Kemik says: mk sictik evlenelim de der bu :S[/spo] Dedim madem o kadar samimi hissediyosun ahada sana :D [spo] Mr.Hand hehe Mr.Hand sçarsın da ööle :D Mr.Hand asdf Kemik says: bitti mi bilader filmins? Mr.Hand benim öyle evlenen arkadaşlarım da oldu bu arada... Mr.Hand eet Kemik says: sktr gel o zaman Kemik says: hassktr Kemik says: evlenen mi Mr.Hand yaa Mr.Hand cidden olm Mr.Hand eheh Kemik says: la de get Mr.Hand valla bak Kemik says: ne evlenmesi Mr.Hand 3 arkadaşım var evlenen:D Mr.Hand ehah Kemik says: kavga cikar bu pencerede bak??? Mr.Hand niye çıkıyo lan Mr.Hand alala Mr.Hand ben evlenin diye mi zorluyorum Mr.Hand oraya gider ama :D Kemik says: la sus Mr.Hand anlamıyosun ne olduğunu Mr.Hand sdf Kemik says: elim ayagim titremeye basladi ne evlenmesi mk Mr.Hand valla adamlar artık doğru düsgün görünmüyo da :S Kemik says: ama dikkatli olmak lazim ha Kemik says: yarin bi gun ustume kalir flan Mr.Hand öle olm Mr.Hand :) Mr.Hand sakata gelme Kemik says: lan butun keyfimi kacirdin mk Mr.Hand dur ortalıı şenlendirelim bari * * Marlon has been added to the conversation. * Mr.Hand sdf Kemik says: ege Kemik says: ben bu adami doverim Mr.Hand tavuk mu dövüyosun lan Marlon says: evlilik guzeldir. Mr.Hand zibidi Kemik says: ege sen de mi Mr.Hand olm Kemik says: oguz sus harbi harbi doverim Mr.Hand adam evlenecek sevgilisiyle Kemik says: pust ettin lan gunumu Mr.Hand ne puşt olacak lan Mr.Hand negzel sevgilin var işte Mr.Hand alala Marlon says: evlilikten niye korkuyorsun ki abi. Marlon says: yuce bir kurum bence. Kemik says: ulan evlilikten bahsediyosun Marlon says: cocuklarin filan olucak. Marlon says: super. Mr.Hand patide sevgiliii diye sürünen tip kaynıyo bi sdf Kemik says: ege bi de get Marlon says: niye abi Marlon says: iki cocuk yaparsiniz Mr.Hand dur müzik açim lan Marlon says: biri kiz biri erkek. Marlon says: mutlu aile olursunuz Mr.Hand höh ses Kemik says: :S Kemik says: ne cocugu ya :S Mr.Hand ege sen de gittin bi kız bi erkek Mr.Hand naaptın 2 çocuk Mr.Hand adam daha çalışmıyo bile Mr.Hand nası büyütecek Mr.Hand evlenen arklar daha çocuk işine girmedi bende de... :P Mr.Hand kolay deil Kemik says: yemin ederim dagitirim burayi bak. Kemik says: kapatin lan konuyu Mr.Hand ama oğuz amcaa diyen bi sürü veled olur heralde bi 2-3 sene sonra Marlon says: ben kentucky den ingiliz ati getirticem. Marlon says: yarislara filan sokucam. Mr.Hand asd o ne alaka lan Marlon says: bakalim. Marlon says: is diyince aklima geldi Mr.Hand ha Mr.Hand :) Mr.Hand eheh Kemik says: toobe toobe Marlon says: neyse abi. Mr.Hand insanın planı da olmalı tabi o da var Marlon says: dugunu yapalim hemen. Mr.Hand ii düşünce marlon :P Marlon says: takim elbise nasil olur diye dusunuyordum bana bugun Kemik says: allah belanizi versin Marlon says: denemis oluruz hem Marlon says: hatta sevdicegimle nikah sahidiniz bile oluruz Kemik says: oguzun sunnetinde denersin Mr.Hand geçti olm Mr.Hand :D Mr.Hand senin çocuun sünnetinde deneriz artık Kemik says: cocugumu karistirma lan Kemik says: oha Kemik says: ne dedim lan ben Mr.Hand allah klonuşturuyo Mr.Hand sdf Kemik says: tamam gencler eglence bitti Kemik says: dagilin evlerinize Kemik says: keserim topunuzu Mr.Hand hehe komik Marlon says: abi gercekleri Marlon says: soyluyoruz Marlon says: neden korkuyorsun ki evlilikten. Mr.Hand dedim ya olm ööle yani evlenen arkadaşlarım var... Mr.Hand heç Marlon says: hepimiz evlenicez ins. Mr.Hand amiiiiiinn --------------------------> bu noktada MarlO_on ve ben kopuyoruz.... Kemik says: le bi de get Marlon says: abi sen bir bayanla niye birlikte oluyorsun ki ? Marlon says: esin olabilicek kadar iyiyse onunla hayatlarinizi birlestirmek icin degil mi Marlon says: e o zaman ? Marlon says: bana hic dusunmedim deme evliligi. Kemik says: sicicam ama Marlon says: lam0r emo gothic sentezi muamelesi gorursun. Kemik says: ne evliligi lan Marlon says: abi neden bir kizla cikiyorsun sen Kemik says: bak kufur edicem Kemik says: kapatin muhabbeti Marlon says: neden abi soylesene Mr.Hand sakin ol olm Kemik says: 19 yasinda evlilik mi olur lan Mr.Hand alalaaa Mr.Hand ol Mr.Hand m Marlon says: olur abi Marlon says: olmaz mi Mr.Hand devlet sana 18 yaşından itibaren reşitlik veriyo Mr.Hand istediğini yapabilirsin Kemik says: devletin mna koyim ====> koptu gitti burda :) Mr.Hand bi sene geçmiş bile * * Kemik has left the conversation. * Mr.Hand 19 diyosun da...[/spo] Sonuç = Pwned. :D Kusura bakma ama 3-4 gün önce tanışmışız, o laf ağırıma gitti. Hiç bu tür şeyler de yapmam normalde ama dedim geyik olsun. Gerçekten samimi olalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben bu kadar korktugunu bilmiyordum abi mustaa nin evlilikten. =p [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 19:45 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Evlenilecek namuslu karı var. Sarıyım mı abi? Bot gibi oldum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Agzima mictin oguz :( Edit:ege sen de. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 20:33 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hocam sen bırak onları gel bana piskolojik destek veriim ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Evlenicez artik senko, naapalim. bu utancla yasayamam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kaçırdık muhabbeti sadsadsd edit: bana da ilk günden siktir git demişti. :d [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:57 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ne terbiyesizmisim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: demise666 üye § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 20:42 [ özel msj ] Evlenicez artik senko, naapalim. bu utancla yasayamam =( senko, kemik, nikah şahidiniz olim mi lan? kız tarafı ne taraf oranın şahidi olcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Asil bu evlilikten korkulur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hehe marlon un direk ''evlilik guzeldir'' diyerek başlaması baya bi komiğime gitti :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 demise olum fena lem senin durum sen yemişin köküne kadar evlenme olum senin olacak çocuklarını bu dünya kaldıramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ne alakasi var be? Niye kaldiramasin dunya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 olum senin çocuğun olsa sana benzer de o yüzden yandık seni zor kaldırıyor bu dünya bide çocuğunu nasıl kaldırsın kıyameti erken getirecen bize ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ne kotulugumu gordun sorarim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 haha asabi gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 "senko, kemik, nikah şahidiniz olim mi lan? kız tarafı ne taraf oranın şahidi olcam ben." utopp napptinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 demise666 lan olum bana msn de çektirdiklerinden başlayalım istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aman, kalsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Mr.Hand patide sevgiliii diye sürünen tip kaynıyo bi sdf :D ahah cok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kim yakalicak diye bekliyodum o cumleyi :D Dun uyarmistim ama maalesef edit suresi gecmis :) Mistirdan bu konuda aciklama bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tüh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Abi aqhhaha bu ne adam direk girer girmez "evlilik güzeldir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 evlilik-balayı=sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar