Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 şimdi efenim... demise666 rumuzlu arkadaşımız, bikaç gün önce tanışmamıza rağmen bünyesi gereği samimi oldu benimle. İyi güzel. Ama bi noktada sınırı aştı : [spo] Kemik just sent you a nudge. * Mr.Hand oyt Mr.Hand film izliyorum Kemik says: naban la Mr.Hand film film Mr.Hand sen? Kemik says: sevgilimlme mesajlasiyom Kemik says: ee birlestik biz tekrardan sadf :D Mr.Hand sdffdsdfsd Mr.Hand ööle olur işte :D Mr.Hand asdads Mr.Hand neyse ben filme dönim Kemik says: de hadi siktir :D Mr.Hand ebeninki Mr.Hand yavaş Kemik says: sdglkfjg Kemik says: hadi get la filmine Kemik says: bitince konusuruz[/spo] Neyse efenim, ben filmimi izledim döndüm messıncırıma. şununla karşılaştım. [spo] Kemik says: lan bu kiz cildirdi lan Kemik says: uniye ayni yere gidelim falan diyo Kemik says: mk sictik evlenelim de der bu :S[/spo] Dedim madem o kadar samimi hissediyosun ahada sana :D [spo] Mr.Hand hehe Mr.Hand sçarsın da ööle :D Mr.Hand asdf Kemik says: bitti mi bilader filmins? Mr.Hand benim öyle evlenen arkadaşlarım da oldu bu arada... Mr.Hand eet Kemik says: sktr gel o zaman Kemik says: hassktr Kemik says: evlenen mi Mr.Hand yaa Mr.Hand cidden olm Mr.Hand eheh Kemik says: la de get Mr.Hand valla bak Kemik says: ne evlenmesi Mr.Hand 3 arkadaşım var evlenen:D Mr.Hand ehah Kemik says: kavga cikar bu pencerede bak??? Mr.Hand niye çıkıyo lan Mr.Hand alala Mr.Hand ben evlenin diye mi zorluyorum Mr.Hand oraya gider ama :D Kemik says: la sus Mr.Hand anlamıyosun ne olduğunu Mr.Hand sdf Kemik says: elim ayagim titremeye basladi ne evlenmesi mk Mr.Hand valla adamlar artık doğru düsgün görünmüyo da :S Kemik says: ama dikkatli olmak lazim ha Kemik says: yarin bi gun ustume kalir flan Mr.Hand öle olm Mr.Hand :) Mr.Hand sakata gelme Kemik says: lan butun keyfimi kacirdin mk Mr.Hand dur ortalıı şenlendirelim bari * * Marlon has been added to the conversation. * Mr.Hand sdf Kemik says: ege Kemik says: ben bu adami doverim Mr.Hand tavuk mu dövüyosun lan Marlon says: evlilik guzeldir. Mr.Hand zibidi Kemik says: ege sen de mi Mr.Hand olm Kemik says: oguz sus harbi harbi doverim Mr.Hand adam evlenecek sevgilisiyle Kemik says: pust ettin lan gunumu Mr.Hand ne puşt olacak lan Mr.Hand negzel sevgilin var işte Mr.Hand alala Marlon says: evlilikten niye korkuyorsun ki abi. Marlon says: yuce bir kurum bence. Kemik says: ulan evlilikten bahsediyosun Marlon says: cocuklarin filan olucak. Marlon says: super. Mr.Hand patide sevgiliii diye sürünen tip kaynıyo bi sdf Kemik says: ege bi de get Marlon says: niye abi Marlon says: iki cocuk yaparsiniz Mr.Hand dur müzik açim lan Marlon says: biri kiz biri erkek. Marlon says: mutlu aile olursunuz Mr.Hand höh ses Kemik says: :S Kemik says: ne cocugu ya :S Mr.Hand ege sen de gittin bi kız bi erkek Mr.Hand naaptın 2 çocuk Mr.Hand adam daha çalışmıyo bile Mr.Hand nası büyütecek Mr.Hand evlenen arklar daha çocuk işine girmedi bende de... :P Mr.Hand kolay deil Kemik says: yemin ederim dagitirim burayi bak. Kemik says: kapatin lan konuyu Mr.Hand ama oğuz amcaa diyen bi sürü veled olur heralde bi 2-3 sene sonra Marlon says: ben kentucky den ingiliz ati getirticem. Marlon says: yarislara filan sokucam. Mr.Hand asd o ne alaka lan Marlon says: bakalim. Marlon says: is diyince aklima geldi Mr.Hand ha Mr.Hand :) Mr.Hand eheh Kemik says: toobe toobe Marlon says: neyse abi. Mr.Hand insanın planı da olmalı tabi o da var Marlon says: dugunu yapalim hemen. Mr.Hand ii düşünce marlon :P Marlon says: takim elbise nasil olur diye dusunuyordum bana bugun Kemik says: allah belanizi versin Marlon says: denemis oluruz hem Marlon says: hatta sevdicegimle nikah sahidiniz bile oluruz Kemik says: oguzun sunnetinde denersin Mr.Hand geçti olm Mr.Hand :D Mr.Hand senin çocuun sünnetinde deneriz artık Kemik says: cocugumu karistirma lan Kemik says: oha Kemik says: ne dedim lan ben Mr.Hand allah klonuşturuyo Mr.Hand sdf Kemik says: tamam gencler eglence bitti Kemik says: dagilin evlerinize Kemik says: keserim topunuzu Mr.Hand hehe komik Marlon says: abi gercekleri Marlon says: soyluyoruz Marlon says: neden korkuyorsun ki evlilikten. Mr.Hand dedim ya olm ööle yani evlenen arkadaşlarım var... Mr.Hand heç Marlon says: hepimiz evlenicez ins. Mr.Hand amiiiiiinn --------------------------> bu noktada MarlO_on ve ben kopuyoruz.... Kemik says: le bi de get Marlon says: abi sen bir bayanla niye birlikte oluyorsun ki ? Marlon says: esin olabilicek kadar iyiyse onunla hayatlarinizi birlestirmek icin degil mi Marlon says: e o zaman ? Marlon says: bana hic dusunmedim deme evliligi. Kemik says: sicicam ama Marlon says: lam0r emo gothic sentezi muamelesi gorursun. Kemik says: ne evliligi lan Marlon says: abi neden bir kizla cikiyorsun sen Kemik says: bak kufur edicem Kemik says: kapatin muhabbeti Marlon says: neden abi soylesene Mr.Hand sakin ol olm Kemik says: 19 yasinda evlilik mi olur lan Mr.Hand alalaaa Mr.Hand ol Mr.Hand m Marlon says: olur abi Marlon says: olmaz mi Mr.Hand devlet sana 18 yaşından itibaren reşitlik veriyo Mr.Hand istediğini yapabilirsin Kemik says: devletin mna koyim ====> koptu gitti burda :) Mr.Hand bi sene geçmiş bile * * Kemik has left the conversation. * Mr.Hand 19 diyosun da...[/spo] Sonuç = Pwned. :D Kusura bakma ama 3-4 gün önce tanışmışız, o laf ağırıma gitti. Hiç bu tür şeyler de yapmam normalde ama dedim geyik olsun. Gerçekten samimi olalım :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben bu kadar korktugunu bilmiyordum abi mustaa nin evlilikten. =p [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 19:45 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Evlenilecek namuslu karı var. Sarıyım mı abi? Bot gibi oldum yav.
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Agzima mictin oguz :( Edit:ege sen de. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 20:33 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hocam sen bırak onları gel bana piskolojik destek veriim ben. :)
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Evlenicez artik senko, naapalim. bu utancla yasayamam =(
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 kaçırdık muhabbeti sadsadsd edit: bana da ilk günden siktir git demişti. :d [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 22:57 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: demise666 üye § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 20:42 [ özel msj ] Evlenicez artik senko, naapalim. bu utancla yasayamam =( senko, kemik, nikah şahidiniz olim mi lan? kız tarafı ne taraf oranın şahidi olcam ben.
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Asil bu evlilikten korkulur ha.
cado Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hehe marlon un direk ''evlilik guzeldir'' diyerek başlaması baya bi komiğime gitti :D:D
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 demise olum fena lem senin durum sen yemişin köküne kadar evlenme olum senin olacak çocuklarını bu dünya kaldıramaz :)
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ne alakasi var be? Niye kaldiramasin dunya :/
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 olum senin çocuğun olsa sana benzer de o yüzden yandık seni zor kaldırıyor bu dünya bide çocuğunu nasıl kaldırsın kıyameti erken getirecen bize ya :)
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 "senko, kemik, nikah şahidiniz olim mi lan? kız tarafı ne taraf oranın şahidi olcam ben." utopp napptinn
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 demise666 lan olum bana msn de çektirdiklerinden başlayalım istersen :)
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Mr.Hand patide sevgiliii diye sürünen tip kaynıyo bi sdf :D ahah cok güzel ya
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kim yakalicak diye bekliyodum o cumleyi :D Dun uyarmistim ama maalesef edit suresi gecmis :) Mistirdan bu konuda aciklama bekliyorum ben.
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Abi aqhhaha bu ne adam direk girer girmez "evlilik güzeldir"
Öne çıkan mesajlar