dikili Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 merhaba ben dnw de oynuyorum , ara sira rk1 deyim türk org veya oynucular ariyorum /tell deneme bu isim degisecek tabii
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 daha onceden denenen turk organizationlari pek istendigi gibi olmadi turk oyuncu sayisi bir organization kuracak kadar cok degiki bunun yani sira towerlar oyunda onemli yer kapsiyor yuksek level oyuncular iste buyuk orglarda ve oyunda itemin cok onemli bir rolu var bundada guildlerin gucu cok onemli. ama bircok turk oyuncu bulabilcegine eminim benim Karakterlerimin ismi Disquast Invulon Areyounubi su siralar giremiyorum ama bundan sonra bir istek olursa kalici bir aktif oyuncu listesi yapabiliriz sanirim
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 signature turk org biraz imkansiz durumda bir kac kisi oyunu birakti eskilerden zaten[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
under_the_runes Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 sadece turklerin oldugu bir org sanirim baya zor ama ben turkler olarak kuracagimiz bir orga varim illa turk olsun demiyorum ama kurucu olarak ve advisor olarak turklerin kurdugu bir guildde olmak isterim zira yeterince norvecce ve isvecce duymaktan sikildim artik :D
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ben de 13. seviye adventurerımla varım :D[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Öne çıkan mesajlar