Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarın zırt pırt kitlenmesi

Delirium

Öne çıkan mesajlar

aynen öyle GARÇÇ yada GGIRATÇ diye bir ses geliyorsa windows açılışlarında hdd kanser demektir, eğer direk işletim sistemi yükleniyorken yapıyorsa hem bad sector hemde sistem dosyları parçalanmış demektir.

ama bilgisayar kitlenmesine yol açmaması lazım...

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:17 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

badsector işletim sistemi hatası verdirir kitler ama donanım kitlenmesi yapmaz..

pcin eskimi kaç yıllık hdd'nin markası ne , hdd kaynaklı geldi bana + ses hdd'den geliyor değil mi ?

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:40 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ses o an bilgisayarın urettigi senin kucuk aralıklarla tekrarlanması seklinde. müzikse müzik, müzik calmıyorsa kasa sesi gibi bir ses falan.

bir de yardımı olacak mı bilmiyorum ama bilgisayarda ara ara texturelar bozuluyor daha sonra uzerlerine tıklayınca, gelince, oynatınca vs düzeliyor.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:50 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç bir şekilde restart attıgım bilgisayarın ekran kartını gormemeye başlaması dışında

cdye indirdigim klasoru yazıp boot onceliginden cdromu ve oncelikle cdromdan cdyi taktıgım cdromu seçmeme ragmen cd boot olmadı.

ha bir de ek olarak ekran kartı ayarları gittikten sonra driver ı tekrar yuklerken pc tekrar kitlendi.

ek problem: uguru kurdum, açtıgımda işlemlerdne açık gozukuyor ama karşıma gelen bir pencere yok.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 23:11 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...