Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 genelde trrrrrr sesi eşliginde pcm kitleniyor. donanım sıcaklıkları normal, bilgisayar kasılmıyor, durduk yerde kitleniyor. çözmeyi geçtim sebebini soylesin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bad sector olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aynen öyle GARÇÇ yada GGIRATÇ diye bir ses geliyorsa windows açılışlarında hdd kanser demektir, eğer direk işletim sistemi yükleniyorken yapıyorsa hem bad sector hemde sistem dosyları parçalanmış demektir. ama bilgisayar kitlenmesine yol açmaması lazım... [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:17 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oyle bir ses yok ve de kullanılan pcde kitleniyor açılırken degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yok bad sector kitliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evet arattım ve bad sector yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 badsector işletim sistemi hatası verdirir kitler ama donanım kitlenmesi yapmaz.. pcin eskimi kaç yıllık hdd'nin markası ne , hdd kaynaklı geldi bana + ses hdd'den geliyor değil mi ? [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:40 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 hayır ses o an bilgisayarın urettigi senin kucuk aralıklarla tekrarlanması seklinde. müzikse müzik, müzik calmıyorsa kasa sesi gibi bir ses falan. bir de yardımı olacak mı bilmiyorum ama bilgisayarda ara ara texturelar bozuluyor daha sonra uzerlerine tıklayınca, gelince, oynatınca vs düzeliyor. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 18:50 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ramlarında ekran kartında işlemcinde fln bi temassızlık olmasın. bu yakınlarda bunlardan birini söküp taktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ram yetmiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ramim yeterli. bilgisayarı yeni aldım, aldıktan sonra herşeyi oturtmuşlar mı diye ittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 birisinden hdd al bir dene derim baya bir şık elemiş oluruz çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Anakart pilinin yakınlarinda 2 adet pin var.CMS_CLR (cmos clear) falan yazar.ona tak bi jumper sonra power dügmesine 2-3 kere bas.Calısmayacaktir.Sonra cıkar jumperi aç pc yi.Bios ilk haline döncek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 default seçenegine tıklasam ya da sadece biostan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Windows cd varsa cd roma takıp, start - run - sfc /scannow yaz bı ıstersen , kontrol etsın dosyalarını wındowsun bozukmudur degılmıdır dıye belkı duzelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bulamadı bozuk dosya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp adresinden bir ram testi yap bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Sıcaklıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ilginç bir şekilde restart attıgım bilgisayarın ekran kartını gormemeye başlaması dışında cdye indirdigim klasoru yazıp boot onceliginden cdromu ve oncelikle cdromdan cdyi taktıgım cdromu seçmeme ragmen cd boot olmadı. ha bir de ek olarak ekran kartı ayarları gittikten sonra driver ı tekrar yuklerken pc tekrar kitlendi. ek problem: uguru kurdum, açtıgımda işlemlerdne açık gozukuyor ama karşıma gelen bir pencere yok. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 23:11 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evet bu şey tekrar oldu ve can sıkıcı bir hal aldı. ve tekrar oldu. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 23:39 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 cd-rom düzgün çalışıyor mu? Kablolarda bir sıkıntı olabilir.Data alışverişi esnasında belki kilitleniyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 evet kurdugum spiderman 3 oyununu üç sefer açmaya çalıştım üçünde de bilgisayar kitlendi ve tekrar başlatmak zorunda kaldım. işlemciden mi acaba? 133 mhzden 100 e mi düşürmem gerekiyor? yanlış işlemci mi takmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 dünyada bir ilk biosta kitlendi, aynen aldıgım yere goturuyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 artık sorunun ekran kartında oldugunu düşünmeye başladım, çünkü ekrandaki texturelar bozuluyor, gidip geliyor. acaba bir sürücü çakışması olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Delirium hakkaten delirmen normal,kafayı yedirtir bu bilgisayarlar adama ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar