BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bu insanlar niye böle anlamıyorum hiç. Ne yapsam ya ilerde pişman olursan diye bişiler diyolar bana. Yani ne kadar çok pişman olma korkusu var insanlarda. Dövme yaptırıyorum ya pişman olursan, sevgilimden ayrılıyorum ya pişman olursani bişiler yapıyorum ya pişman olursan. Ulan ne pişman olmayı düşünen insanlarmış bunlar. Hani ergende değiliz 22 yaşında aklı başında sayılcak biriyiz cx cx cx. anlamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 risk güzeldir. öbür türlü hayatın bi heyecanı kalmaz. yani en azından benim için hep böyle oldu, şu anda da bi riskin içindeyim. edük: karakter düzeltme şeysi. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 15:49 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 pişman olma korkun yoksa psikolojin bozuktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yok pişman olma şeyimde. Piskologa gittim baya adam normalsin dedi sen kime gittiysem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 tecrübe keramete g.t attırır diye bi laf var. bil bildikleri varki adamların pişman olmuşlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sonunu düşünen kahraman olamaz.. -Memati helikopteri hazırla.. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 16:27 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 pişman olmak normaldir,bunu elbette göz ardı etmemen iyi be. kasmayıp akışına bırakacaksın,olur da pişman oldun(ki bu takıntı haline gelmeden mantığınla bi kaç kez düşüneceksin,yemiyorsa yapmayacaksın işi) ; pişman olmak zaman kaybıdır moduna girip akışına bırakmaya devam ediceksin. başta pişman olmayı takıntı hale getirmeden yapman lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar