deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ev çorbadan sıcakken kupadaki çorba soğur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 soğuyor.. bizzat denedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 çok mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Çorbanın soğumasının sebebi çorbadaki suyun buharlaşması. Su buharlaştıkça çorbadaki ısıyı soğuruyo ve bu yüzden çorba soğuyo. Hava ısındıkça çorbanın yüzeyden ısı kaybı yavaşlar ama bunun karşılığında hava sıcak olduğu için buharlaşma hızlanır, bu yüzden oda sıcaklığının etkisi çorbanın soğumasını yavaşlatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ironiyle ne alaka peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ironiyle alakası yok onunda. corba evin icindeyse sogumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Havanın çorbadan sıcak olması ve çorbanın buna rağmen soğumayı başarması ironi. O değil de dilim yandı, bardaktan çorba içmeyi öğrenemedim gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bardaktan çorbamı içilir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yok ama ironi değilse nasıl içiyorsun o çorbayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Çorbanın arkasında en sevdiğiniz kupa diyodu işte, ben de doldurdum bira bardağına. @Othranx: Abi sıcaktan eriye eriye fındık kadar kaldı beynim onu da sen eritme, otonom faaliyetlerimi gösteremiyip ölcem yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar