MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 oynamak isteyen varsa bana pm atsın merak ediyorum multisini baya.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 çok lag oluo[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 lionheart multi bana çok saçma geliyor hemen açıklayayım: 3 faction var , 2 tanesi (inquisition ve wielders) birbirine tamamen düşman ve factionlara girmek zorunlu, yani multide düşmanınla sırt sırta savaşıyorsun, ki oyun dünyasına göre imkansız ama diablo oynamaktan iyidir bence, özellikle zorlu düşmanlar 2 kişi daha bir hoş geçiliyor, birbirini bufflamak süper bi oaly zaten[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 nası bandwith iyi olsa bile mi?[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Açıyorum az sonra, icq 60160161 Şimdilik sadece ben ve Levie varız[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: zlorwf, 10 October 2003 20:26 tarihinde demiş ki: çok lag oluo[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky aynen[hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 evet zaten biraz önce görmüş olduk axedice ile birlikte:)[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Forumlarında mp nin hiç zevkli olmadığını söylüyorlar.Denemedim ama zaten oyunun single ıda pek zevkli değil.
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bencede sp si hiç zevkli değildi.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bence sp çok zevkliydi bi int cafeden lan la mp de zevkli olur bence..[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Nasil bir oyun lionheart?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Baldur's Gate tarzında ama oynanış olarak eksikleri olan bir DiabloII diyebiliriz.
Öne çıkan mesajlar