Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Evet Penthin nickinde böyle bir iddia var cevapta atmıyor, delirecem, bioware in sitede böyle bir açıklama yok. Yalan mı değil mi ? =) KOTOR duyar duymaz atladım kefal gibi, biri bişi biliyorsa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 İnşallah yalan degildir, yalansa kafana florasan düşsün penth :D ps: Ayıptır sorması penth nie artık girmior göremiorum ne zamandır patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 böle bir proje duymuştumda emin değilim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ya mass effect online, kotor online ya da feaurun online gelecek iste ben hepsine ragziyim =P bioware de amma tutucu cikti ya adamlar aylardir ne tur bir mmorpg yaptiklarini aciklamadi [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 16:28 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ben bir daha lucasarts a güvenmem güzelim swg yi sony nin ellerine bıraktılar ne hale geldi :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180540 burdan alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Penth'in çok iddialı bir nick'i varmış. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kotor online denilen sey swg :Dnin suanki durumu sanırım swg surnuyo swg 2i baska bi firmanın elinden dört gözle bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 swg2 değil yanıltmayalım insanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar