Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tercih kaydı için bu isteniyor, ilk formu doldurdugumuzda bize verilen kagıttaki geçen şifre midir bu? ve de o kagıt olmadan ögrenmemin bi yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Öss'ye başvuru yaptığında sana verilen başvuru kağıdının en altında yazan internet erişim şifresi. Başka şekilde elde edebilir misin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 netten kendimiz yaptığımızda mı isteniyor bu? yoksa okuldan yaptırdığımızda da isteniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 neler neler çıkıyo yeni yeni ya. bizim zamanımızda yoktu bu şifre felan yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben de göremiyorum şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ya diyelim densizin teki bu şifreyi ele geçirip bizim yerimize tercih yapmaya kalktı, gidip okuldan o yapılmış tercihi fln değiştirebiliyor muyum? 3üne kadar oynama hakkımız var mı yani? yoksa bir kere yapınca kalıyor mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ben internetten yaptım tercihi, ve gonderdigim anda itibaren bir daha degistiremezsiniz diye bir uyarı geldi... yani 3'üne kadar değiştiremiyoruz :... yalnız o kagıdın en alttaki şifreyle daha önce giriş yaptıysanız (sınav yerini ogrenmek icin falan), girer girmez hiç bi işlem yapmadan once sana zorla sifreyi degistirtiyor zaten, onun icin bildigin sifreleri bir dene derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 13 tane 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kayıtlı e-mail adresine yeni şifre iste. Bende unutmuştum şifremi yeniden istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 mail adresinin şifresinide unutmuşsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 teletubbies'i tuttun demektir o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar