heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ya arkadaşlar çok sıkıldım yeni bi chara başlamak istiyorum yorumlarınızı liim claass/race hatta bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa server fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 şöle hem kasılması kolay olsun hemde rahat rahat instancelarda kendime yer buliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Çok şey istiyorsun :D Hunter cok kolay kasılır ama raidlerde yer bulabilirmsin bilemem. Rogue da kasabilirsin pvpsi çok zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 mage. hem kasmasi kolay hemde 5 man de tank & healer sonrasi yeri garanti gibi olan class gibi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 eski charın ne level ı kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 charlarım: lvl 28 priest lvl 50 druid lvl 70 hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hunter ını adam edip raidlere girebilmek için çalış bence. aranılan classları kasman yer bulmak için yeterli değil. saglam gearın olacak. e saglam gear için de hayvan gibi rep kas, onu farmla, bunu farmla iş uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Irk olarak blood elf yada dranei öneririm tabi diğer ırkların görevlerini yaptığını varsayıyorum :D Bunların meknları ayrı bir yenilik olacak ben 20 lvl a kadar gayet eğlendim farklı bir yer olduğu için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 female bloodelf paladin karazhan chess event drop shield le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bi gariban rogueum, haftada 3 kere charımı trade etmek istiyorum; arada bırakıyorum başka char açıp kasıyorum vs. vs. Ama tüm yollar kürkçü dükkanına çıkıyor. Rogue iyidir. DPS görür gözün. Ya da warrior kas arms yap rogueları kes :P . Ben şu an warrior kasıyorum arada gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Mage ftw derim. Tek zorlandıgım kırma specli warlock'lar. Özel bir zayıflıgı olmayan tek sınıf bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Özel zayıflığı olmayan tek sınıf ice blocklu mage bence. Lock CC'ye karşı zayıf ne yaparsa yapsın. Trinketle WotFla iyice cıvkını çıkardılar rogueun da lockun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 abi lock cc ye zayıf olsa ne olurki? peşindenmi koşuyo lock mage'in stunda herkez yiyo plz artık. warrior ac geebre ebeer lvl atla sonra oyunun gercek tadını yakala, dwarf warrior öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Orc rouge açıp gözüne korsan bandı tak. balta gibi gez sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Rouge classı bir dahaki exp packte gelecekmiş, ve blizzard rouge classıyla türk tikilerine hitab edecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 cüce gibi warrior aç derim. lvl kasarken ne kadar zorlansan da lvl70'de baya eğlenirsin ve grup bulmanda da sorun olmaz. tanklamaktan biraz anlarsan ve prot gidersen serverda sevilen bi kişi olursun. pembe saçlı gnome female warriorum var (bundan dolayı da serverda seviliyoum herhalde hehe), 2hafta prot takıldım (raidlerde fury olan şanslı az sayıda warriordan biriyim ^^), artık heroiclere dps olmam için bile çağırıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Druidini levella. Sıkılmamak için karakter istiyorsan, druiddir olay.. Caster olur, tank olur, healer olur, dps (ehh) olur. Oynamayı da beceriyorsan, no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Ben şu sıralar fena paladin tank oynamak istiyorum.Yeni bir tada ihtiyacım var.Rage değilde mana ile tanklamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 paladin tankı boşverin ya :P bizim de main tankımız paladin ama biz sevmeyiz genelde kendisini mecburiyetten katlanıyoz :P şaka bir yana ne biliyim prot paladin oynamam retri paladin hiç oynamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar