Evr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 eleştirmek değil orda yazan yok dolmakafalar yok kendi çapında parodiler kurup kapalı kadın şehvet uyandırır felsefesi ha onda öyle bir sapıklık varsa bilemem, mini etekli kıçına kadar yırtmaçlı kadınlar normal ama türban taktımı yobaz geri kafalı dolma kafa ninja oluyor, kendine demokrat geçinmek böyle oluyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 mini etek dini ve siyasi bi sembol degil cunki mini eteklielr "mini etek giymiyen cehennemde yanacak" diye gezmiyorlar aradaki fark o [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 08:47 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 o mesajları verenlerin salaklığı, yobazıda sevmiyorum dinle dalga geçenide aslında ikisi birbirini körüklüyo insanlarda bu tuzağa düşüyor bari siz yapmayın dolmakafa,sıkmabaş,ninja falan ayıp oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 guldugumuz seyler bile turbanlı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 mini eteği türban ın zıttı olarak gösteren herkese acıyorum sadece tarikatların kontrolünde olan kaçak kuran kursları açılmasın diyoruz adamlar diyorki ne yani kumarhane birahane mi kuralım yerine. zamanında forumtr deki zavallılara laf anlatmaya çalışmıştım sule yuksel senler ismini arayın internette .bir de 1980 öncesi neden türban ın üniversitelerde yasaklandığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 abı mını etek giyen öbür tarafa ceker cezasını sana neden batıyoki? zararı yokki sana minieteğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 evet zararı yok dalgade geçmiyorum mini etek giyenlerle veya genellemede yapmıyorum ama forumda moda oldu dinle dalga geçme, laf etme, espri unsuru yapma ben bundan rahatsız oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 patide zamanında tartısmalarda 'tum mını etek gıyenler alenı orospudur' dıyen aragorn vardı,alısın boyle seylere. ayrıca mını etekten falan tahrık olan ınsan sokaga cıkmasın,kımseye karısmaya hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 yalnız ne sacma bi vidyo bu böle ya? haha komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 türban şehvet uyandırır diyende çıkmasın ben 2 zıt örnek verdim sadece aragorn tarzı örnekler toplasan 3-4 kişidir zamanında şimdi bi konu dışını okuyunca son 1 haftadır nerdeyse yarısı bu yorumlarda bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 cunku paticik forumundasın,insanların dusunceleri bu sekilde demek ki.camii yardım kuruluşumu burası kurallar icerisinde her sey elestirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bütün giydiklerini çok dar şeylerden giyip sonrada kafasına bir bez parçası takınca iffetli olunmuyor. iffet denilen şey iki bacak arasında değil iki kulak arasında oluyor. hem ayrıca kuzum miami demiyiz de benim mi haberim yok sanki herkes mini etek giyiyor dinle alenen dalga geçildiğine de pek rastlamadım paticikte.sadece insanların din ile alakalı olduklarını sandıkları şeylerle dalga geçiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: Apache üye [şikayet et] § 26 Temmuz 2007, Perşembe - 09:15 [ özel msj ] patide zamanında tartısmalarda 'tum mını etek gıyenler alenı orospudur' dıyen aragorn vardı,alısın boyle seylere. ayrıca mını etekten falan tahrık olan ınsan sokaga cıkmasın,kımseye karısmaya hakkı yok. Arkadaşım, Abdestimiz bozuluyor. Gözümüz kayıyor yani erkeğiz sonuçta. Bence yasaklanmalı. Ha bir de kaçırılıp tecavüz edilince ağlamasınlar abi. Sütun gibi bacaklarla hayatlarında kadın görmemiş adamları azdırıp tecavüze teşvik etmesinler. Burası Hollanda değil sonuçta. Kafelerde de magic mushroom yenmiyor. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 09:30 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bence evde giysinler, ama her eev güzel bacaklı kız isteriz o zaman, evde bozulsa bişi olmaz abdest hemen alırsın yenısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bencede mini etek yasaklansin sadece yakisan hatunlara muhtar izniyle belge verilsin onnar giyeblsin anasini satiim herkes giyiyo goruntu cirkinligi istanbul santiye alani gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 izin düşüncesi yanlış bence yakışıyorsa bü o bağyanın toplumsal görevidir giymelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Kız çok güzelmiş yalnız : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Tebrik ederim ilk defa bu açıdan yaklaşan biri oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: bencede mini etek yasaklansin sadece yakisan hatunlara muhtar izniyle belge verilsin onnar giyeblsin anasini satiim herkes giyiyo goruntu cirkinligi istanbul santiye alani gibi auhuahauahuahahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 zirve noktasi herifin abla derken yuz ifadesi. kisa filmin tamami fena degil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: ntv atv cnbc show flash memleketim tv kanalturk bunları al bırıni vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 [spo]alıntıdır[/spo] [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 14:13 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 super terazine tikladim dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar