Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir video (ntv den türban v.s. değişik bişi)

bukac4

Öne çıkan mesajlar

eleştirmek değil orda yazan yok dolmakafalar yok kendi çapında parodiler kurup kapalı kadın şehvet uyandırır felsefesi ha onda öyle bir sapıklık varsa bilemem, mini etekli kıçına kadar yırtmaçlı kadınlar normal ama türban taktımı yobaz geri kafalı dolma kafa ninja oluyor, kendine demokrat geçinmek böyle oluyor heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

mini eteği türban ın zıttı olarak gösteren herkese acıyorum

sadece tarikatların kontrolünde olan kaçak kuran kursları açılmasın diyoruz adamlar diyorki ne yani kumarhane birahane mi kuralım yerine.
zamanında forumtr deki zavallılara laf anlatmaya çalışmıştım

sule yuksel senler ismini arayın internette .bir de 1980 öncesi neden türban ın üniversitelerde yasaklandığını
Sosyal ağlarda paylaş

bütün giydiklerini çok dar şeylerden giyip sonrada kafasına bir bez parçası takınca iffetli olunmuyor.
iffet denilen şey iki bacak arasında değil iki kulak arasında oluyor.
hem ayrıca kuzum miami demiyiz de benim mi haberim yok sanki herkes mini etek giyiyor

dinle alenen dalga geçildiğine de pek rastlamadım paticikte.sadece insanların din ile alakalı olduklarını sandıkları şeylerle dalga geçiliyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache
üye [şikayet et]
§ 26 Temmuz 2007, Perşembe - 09:15 [ özel msj ]
patide zamanında tartısmalarda 'tum mını etek gıyenler alenı orospudur' dıyen aragorn vardı,alısın boyle seylere.

ayrıca mını etekten falan tahrık olan ınsan sokaga cıkmasın,kımseye karısmaya hakkı yok.

Arkadaşım,
Abdestimiz bozuluyor.
Gözümüz kayıyor yani erkeğiz sonuçta.
Bence yasaklanmalı.

Ha bir de kaçırılıp tecavüz edilince ağlamasınlar abi.
Sütun gibi bacaklarla hayatlarında kadın görmemiş adamları azdırıp tecavüze teşvik etmesinler.
Burası Hollanda değil sonuçta.
Kafelerde de magic mushroom yenmiyor.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 09:30 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...