Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American Mc Gee's Alice


Durotan

Öne çıkan mesajlar

2000 senesinde demosunu oynadım. o vakittir aradım durdum, 2004 yılında bulabildim. çok oynadım çok ettim, şimdi de oynuyorum. harikalar diyarı işte, bi keresi iki keresi yok. bu dünyadan sıkıldığında girersin, dolaşırsın, macera yaşarsın. böyle bi oyun; tek bi farkla. sanki kızımız biraz akıl hastası. hastalığı da pek ileri bi seviyede. öyle ki çarpıtıvermiş o rengarenk harikalar diyarını. kabustan başka bişey bulamaz olmuşuz. güzel olmamış mı? olmuş. hatta bilgisayar kullanılarak yapılan sanatlara bi örnek olmuş.

elcağızımla çekip patentini aldığım, wonderland noterine tasdiklettiğim oyun içi videolarımı sunuyorum bi fikir vermesi açısından.

http://www.youtube.com/watch?v=ZgIC00zYf50
http://www.youtube.com/watch?v=Nw4DGNXJiTg
http://www.youtube.com/watch?v=KaHvzR4smUA

o değil de, keşke sadece adventure olsaymış. keçi bulup kıllısını aramak da böyle bişeydir.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 18:34 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hikayenin sonasında geçer. Alice yine harialar diyarındayken bir yangın çıkar evinde. Bu kurtulur ama anne babası ölür. Akıl hastahanesinde yatar birkaç ay. Sonrasında taburcu olduğunda tavşan yardım isteyerek gelir. Harikalar diyarı kraliçe tarafından ele geçirilmiştir ve Alice'in akıl sağlığıyla birlikte baya bozulmuştur.

Güzel bi royundur :D Fanları baya çok. Hala 1 yılda bir oynarım oyunu bitirirm :D Zarlar var silah olarak boşlukta atarsan şeytan çıkıp seni yamultuyor falan :D GÜzel oyundur bulana öneririm .:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...