Razien Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Çok kararsız kaldım sizce Okan Üniversitesi Bilişim Sistemleri Teknolojileri mi daha iyidir yoksa Marmara Bilgisayar ve kontrol öğretmenliği mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 marmara daha iyi sanki ama Okandaki bölüm daha bi kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Bir kaç kişi daha fikrini söylerse sevinirim. Tercih yapmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bir suru garip bolum cikardi vakif universiteleri. ne tip dersler varmis, derslerin sorumlulari kimlermis bunlar onemli bu tip bolumlerde bence. isletme iktisat olsa kolay olurdu tavsiye vermek ama burada zor. daha once mezun olanlar ver mi bu bolumlerden, ne tip islere girmisler, dersler mantiksiz bir bicimde agir mi, yoksa parali cocuklar janjanli bolumlerden mezun olup babalarini mutlu etsinler diye mi konmus? bir suru soru var aklima gelen ama cevap yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Marmara iyi de bölüm kıytırık gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 okanın öğrencileri ve hocalarıyla konuş,bi bak. beğenirsen git. olmadı marmara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 all>okan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Marmara iyi diyorsunuz da, hayatımda bu kadar bürokratik ve çağdışı bir okul görmedim. 3üncü senem. Bitse de gitsek modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Valla ben olsam Marmara'da okuyup öğretmen olacağıma Okan'da okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar