Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 :) Yerim...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingFindovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 ahahah :)) senin kedin mi bu?[hline][Bu mesaj jacabo tarafından ****** **** tarihinde $eytrilmi$tir]
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 çok tatlııı lan bana kedileri sevdirdiniz ya... yandaki panter de çıksaymış keşke hadi len diye elini kaldırırdın oyuncaın :P[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...†
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 ehe yok..benim ki ayrı :) hastasıyım.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 kapımızın önündede bir kedi var,kasabın önünde sote ye yatıo sürekli..her gün yemek veriorum akşamları inip :) Sabah okula giderken benle sokağın karşısına kadar gelio sora miyavlayıp geri dönüo sotesine Akşam okuldan dönerken görür görmez yanıma gelip kapıya kadar geçiriyo miyavlaya miyavlaya.. :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
SLASH Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Kedileri pek sevmem ama ( köpeğim olduğundan kaynaklanıyor heralde :) ) bu çok tatlı çıkmış ya :)[hline].. ı| SeXeN6 |ı .. ı| ICQ |ı ..
Granader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 resim acılmıyo ama güzeldir herhalde kediler rulz..[hline]-Oh My God.! You killed Kenny -You Bastard!!! Rus ruletini kaybeden hesabı ödesin. Benim Forumum :)
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Puhauahu çok şeker Bu arada Halfmumi aynı şey benim içinde geçerli ama benimki dönmüyo gelmeye çalışıyo okula kadar eheh.. aaprtmandaki herkese kendini sevidrdi, annemi falan arabasının üstüne çıkıp karşılıyo.. Süper bi kedi, biz yavşak adını taktık, yakıştıda[hline]Mooom this cat's being dildo
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 off hastası oldum ehehe yirim onu.. utandım kendimden kedime çektirdiim işkencelerden dolayı..[hline]Resmim..
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2002 lol resimde başlıkta süper..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 ehhe bendede var benimki biraz daha buyuk van kedisi mavi yesil gozlu cok tatlı benimkide eheh
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 ben de yerim ama dişimin kovuğuna sığmaz doymam bunla[hline]You don't stand a chance!
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 bana bundan bi kamyon getirim hepsini yiicem :P[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...†
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Oruç başınıza vurmuş anlaşılan zatanistler gibim kedilere saldırıonuz .[hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 ne orucu beah lol valla bööle bi kedim olsun isterdim şimdi bööle ben bilgisayarla uuraşırken kucaımda oturucak oynııcak, gerincek bööle ben gıdıklııcam *!kendine inanamaz, kedileri sevmeye başlamıştır, hemen bi mandalina kabuu atıp aşaıdaki bi kediye fırlatır*[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...†
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 yenirmi bu :)[hline]"Fear me mortals, for i am the Anointed, the Favoured Son of Chaos, the Seourge of the World.The armies of the gods rally behind me, and it is by my will and by my swords that your weakling nations shall fall " Archaon , Lord of the End Times
SLASH Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2002 Satanistler sardı etrafı :D 5 mesajdan 3'ü yerimli :D[hline].. ı| SeXeN6 |ı .. ı| ICQ |ı ..
Creel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2002 yemeyi filam bırakta cohk komik yaa.. abi allah seni inandırsın..... metroda aklıma geldide millet delimi bu die bakıodu ben kopmushken[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Creel Demastikus WyRM Negonote
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2002 Kediyi yiyip bitirdiniz yaw :P[hline]Sex is a name Cs is a game Forget the name Play the Game...! [b][i]-Xaero Farbright-
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 buda bizim okuldaki Erkek Siyamcık... Tellerden zor belli oluyor..iyi bir anında yakalıcam bi daha ki sefre :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Beginingi am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Gaza geldim bir digital fotograf makinesi bulup, benimkini de cekecem. Gerci simsiyah nasil gosterecegiz hayvani bilemiyorum :)[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Öne çıkan mesajlar