Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dağınık,darmadağınık bodlar

paristr

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Sosaria demircileri ve terzileri
Bu bod kitabı içinde bütün bodlar dağınık hatta darmadağınık.
Deriler, kumaşlar demirler 10luklar 20likler renkliler large olanlar small olanlar lar lar lar.
Ben bu kitabı açtığımda oldum olası large bod ile bu large bodu dolduracak small bodların denk olup olmadığını bir türlü anlayamıyorum. Başa bakıyorum next next sona kadar gidiyorum karıştırıyorum baştan okuyorum sondan okuyorum. Iıhhhh bir türlü bu bodları düzenleyip hangisi fazla hangisi eksik çıkaramıyorum.
Yanına bir price koymuşlar onunda ne işe yaradığını anlamadım.
Bu işin bir yolu yordamı varmıdır nedir bir taktiğiniz varmı yoksa hep böyle karmakarışık darmdağınmıdır bu bodlar. Oturup birde bunun için bir databasemi yapıyorsunuz ne yapıyorsunuz.
Her seferinde ya sonra bakarım diye diye gittikçe çoğalıyor gittikçe arapsaçı. Muzdaribim, dertliyim ve çıkmazdayım varmı bir yol gösteerecek....
Sosyal ağlarda paylaş

bir sürü bod book al, birine 10lukları, birine 15lik, birine 20lik, birine deri, birine studded, birine horned, birine barbed, birine large fln koy. kitap ismi olarak da ne olduğunu yaz. böylece bulurken sorun yaşamazsın.

[spo]Filter diye bir buton var o sayfanın tepesinde, oraya bas. Sonra aradığın bod'un özelliklerini işaretle ve sadece o bodları gör.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bodlar o kadar çokki xaty kardeşim o filter butonunu kullanıyorumda işin içinden çıkamıyorum
-Kalemi kağıdı eliem aldım kaleme hohladım
-Filter ile ayıkladım güya
-20 lik tailor kumaş bodlar
güzelll
-Bu large bodda ne varmış? A feather şapka, bot, ıvır zıvır
-Next
-Aha bi feather şapka demekki bu tuttu
-A bi large bod daha bunda ne var mesela tırı-vırı
-next
-A bi tırı buda diğer boda gidecek
-Bi small şapka daha yaf bu 1. large bodda varmıydı yoksa 2. large boddamıydı
-Uuu bir large bod daha
derken 4. 5. sayfaya geldğimde bütün largelar ve samlları karıştırmış oluyorum zaten:)
Belkide bende hafıza problemi var bilemiyorumki
Belkide smalları yapıp yapıp largelara doldurmak lazım karışık tutmaktansa... Ölemi yapılıyo yoksa bu iş:)
Sosyal ağlarda paylaş

öyle yapsan olur tabi de mesela large bod'lardan 2-3 tane çıkar veya aklımda tutamam 1 tane çıkar. koy çantanın köşelerine, sonra small'larını ara. buldukça onun üstüne koy
sonra bak ne kadar olmuş, ne kadar eksik kalmış..

ben böyle yapıyorum şahsen.

bi süre sonra neye ihtiyacın olduğunu falan biliyorsun zaten. ben bodları bazen almıyorum bile mesela, hatta bu aralar çoğu zaman almıyorum (gelemiyor doğru düzgün bod :S)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...