Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ya hakikaten fıttırmak üzereyim. baktım cpu ile o üzerindeki metl dalganın arasındakı macun erimiş makina aşırı ısınıyodu gittim macun aldım ona iyice yedirdim yedirdim yedirdim bide kaymaklı olsun diye makınaya formatta attım. yine makına bı oyuna gırıyorum 20 dakka takılıyorum küt patlıyo yok böyle bişi ya napıcam bi yardım edin allahınızı seversenız. varmı daha once böyle bişi başına gelende düzelten ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://www.almico.com/speedfan432.exe bu adresten speedfanı kurup bi sıcaklıklara baksana bi de oyun felan açtıktan sonra bak [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:52 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 şey, bildiğimce macun öyle yedirilmez yahu ? bi damla sürüp bırakacaksın, zaten o yayılır parçalar üstüste gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben macun bulamadım alüminyum folyo koydum şimdi makineye bakalım ne zaman infilak etcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Macundan 1 damla damlatman yeterli. Fazlası zarardır. Biostan CPU sıcaklığını falan kontrol et. İşlemci üzerinde ki fanı çıkart elektrik süpürgesi ile arasında ki tozları al iyice bi temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bi damlamı ?! OMFG. kavanozun (kavanoz dedigim ufak bi cam şişe böyle 50 gr fln ) 1/4 ünü sürdüm ki kendine gelsin diye. şimdi tıkır tıkır çalışıyo rabbim nazarlardan saklasın ama her an gg olucak diye acaip tırsmıyorum değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 o tabaka ne kadar ince ise o kadar iyi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Yeni işlemci satılır. İrtibat pm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 evet o folyoyu koyduktan 5 dakka sonra işlemci iflas etti 4 gündür açamıyorum pc mi ehheeh termal s siparişi verdim gelir işallah hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 abi folyo ehueheh neden öyle bişi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 iletken işte anlasana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 iyide folyo daha iyi iletmezki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 yarım gram şey için çektiğimiz çileye bak yahu neyse fazla vardı ekran kartıda bayram etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar