Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dehşet Gecesi


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Film hakkında açıklama yazcaktım girizgah olarak, ondan bile vaz geçtim. Tek söyleyebileceğim, REZALET bir film, zaten yanlışlıkla girdim başka filme giricektik ona girmişiz, iğrenç bir senaryo, iğrenç ötesi oyunculuklar,aşırı yapmacık korku muhabbetleri, her holivut filminden birer ikişer alınmış abuk enstantaneler, sadece müzikle korkutmaya kasmışlar, kızın teki çığlık atıyo misal, eminim ki ona şey demişler, bak cnm sanki birisi etinden et koparıyo öle çığlık atcan şimdi tmm mı diye, halbuki kız sadece peşinden gelen adamdan korktuğu için ölesine çığlık atıyo, sonra türk oyuncu arkadaşımızın ingilizcesine arada güldüm, bir de bukadar bayık ve banel bi filmi ne diye 2007 de çekiolar artık anlamıyorum, filmdeki bütün çalıntı ve esinlenme sahneler 1990 lardan kalma, bu filmi yapanın da çekenin de yüzüne tükürüyorum, sinemaya verdiğim 10 ytl mi geri istiyorum, 1000 küsür filmlik bir arşivim olmasına ve son 7-8 yıldır tek bir film dahi kaçırmadan her filmi sinemada izlmeme rağmen bu kadar kötü rezil ve rezalet başka birlm daha görmedim. aman allahım gerçekten paramı geri istiyorum ya..

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 23:23 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya inanın vallahi abartmıorum :<, o başroldeki kızın filmdeki surat ifadesi aynen şöleydi film boyunca:

repliim bu, repliim bu, repliimi unutmamam lazım, repliim buydu, repliim neydi, hah repliim buydu, aha konuşması sırası bana geldi: (yüz ifadesi saliselerle değişir) ADAM VARDI ADAM ÖĞEEEÜÜHÜ ADAM GELDİİ ADAM DİORUMM.. (konuşması sırası başkasına geçince yüz ifadesi gene repliim neydi yau biçimine dönüşür).

veya (azıcıcık spoliera girse de)

bi amca bi de polis gruptan ayrılır biz bi şoraya bakak gelek diye vsvs, adam amcaya sen burda kal baba der 2 adım gider 30 sn müzikle HINNNHI HIIIINNHII DAMMMM diye korkutma efeklri girer hiçbişi yokkan ekranda sonra arkasına bakar dede yok, gider 2 adım bakar dedeye, adam asılmış efendime söliim, üstüne usturayla sanatsal şekiller eşliinde yarıklar açılmış bi taraflarına bişiler sokulmuş ve sizde NAS YAA :S die kalırsınız, (adam bunu 30 sn de mi yaptı, o sessiz ve g.t içi kadar mekanda polis bunu hiç mi duymadı sorularını sorarken) sonna geçer gider.

ya hislerimi tam annatamıorum ya da en iisi siz gidin filme sonna gelip buraya "evet anladık seni" diyin :< bi de 10 ytl den 2 kişi 20 ytl mi istiom ;<
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...