Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Arkadaşlar pek tv kültürüm yok. Dizileri takip etmiyorum. şöyle şubat tatilinde izlenicek diziler biliyorsanız lütfen söyleyinde bütün günüm bilgisayar başında geçmesin. Oynadığı kanalı ve sattleri de yazarsanız çok makbule geçer... Çok teşekkürler.[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 cnbc-e cnbc-e cnbc-e :) cumartesi pazar 19.00 simpsons 19.30 frasier cuma-cumartesi: 00.00 south park pazartesileri 19.30 working öneririm ve tabi ki salı çarşamba perşembe 20.00 ally mcbeal[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 cumartesi 2000 buffy pazar 2000 angel pazar 2100 24 --> başını kaçırdıysan hiç başlama son 3 bölüm kaldı.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Up... :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 dawson's creek ehueuh[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 said: arcane, 02 Şubat 2003 22:22 tarihinde demiş ki: dawson's creek ehueuh[hline]Waiting anxiety For a fair judgement deserved kings of chaos öyk..şakası bile kötü :) seinfeld'i geri istiorum ben.. neyse yukarda da belirtildiği gibi simpsons var..two guys,a girl & a pizza place var.. cnbc-e izle işte :)[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Band of brothers var asıl dizi, pazartesiler trt1 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 hehe tmm ben bütün kanalları cnbc-e ye ayarlıyım :) teşekkürler[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 cnbc-e de mad about you ve dawson's creek dışındaki dizilerin hepsini izle.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 bugün hastaneli diziyi izledim 6 da başlayan hoşuma gitti... Ama mad about you çok kötü. Yani Amerikalılar gülüyodur kesin de benim hoşuma gitmedi[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: Seraxis, 02 Şubat 2003 23:33 tarihinde demiş ki: Band of brothers var asıl dizi, pazartesiler trt1 de. kacta band of brothers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 dışarı çık gez toz sosyal ol[hline]Pakize rejisörün amcaoğluna what? lamer.. edepsiz rejisör demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 yalan ya ne sosyali working i izledin mi bugünkü 7 buçuktaki önermiştim .. yine süferdi[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 said: Prawler, 03 Şubat 2003 23:31 tarihinde demiş ki: dışarı çık gez toz sosyal ol[hline]Pakize rejisörün amcaoğluna what? lamer.. edepsiz rejisör demiş... sevdiğin bir şeyi tv de izlemek asosyallik oluyosa bişey diyemiyorum.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 haftaici saat 6da basla cnbce'ye saat 11'e kadar kalkmıyabilirsin.. 18.00 - Chicago Hope 19.00 - Mad about you 19.30 - hergun baska bi komedi dizisi 20.00 - Dawson's Creek (Cuma - orjinal) (Pzt - dublajlı) 20.00 - Ally McBeal (Salı-Carş-Perş) haftasonu da iste Cumartesi Buffy Pazar da Angel var. (vampirik olaylar) onun dısında Frasier var ama ben onu daha hic izlemedim.. o kadar iste bu arada cnnbce de hafta ici saat 9da haftasonu da saat 10da olan filmler de bayaa guzel oluo bakarsın gazeteden begendigini izlersin.. hadi ii seyirler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 dun 7.30 daki diziyi izleyemedim misafir geldi. Ayrıca sosyal olmaya çalışmam pek bi işe yaramadı zira hiç arkadaş kalmadı hepsi gitti. Yarın gidip bi cd alacam belki(inşallah:)) birileriyle buluşurum[hline]Syh sçlrdr klbm dln Prltl ela gzlrdr bn fthdn Br de glmsm klndmm Rhm yrlr bdnmdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar