Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hep düşündüğüm bir konudur bu. herkesin sevdiği tip bir forma türü vardır ve bazı renkleri/renk kombinasyonlarını çok severler. merak ettim herkesin sevdiği bu kombinasyonlar nasıl. tabi ki renkler ve zevkler farklıdır. herkes başka takımların renkleriyle ilgili yorum yapsın mesela sonra şu renk olmasaydı bu renk olmasını isterdim desin filan(fanatikliğe kaçıp tartışma ortamına çevirmeyelim lütfen ve ben takımının renkleri dışındaki renklerden enfret ederim de demeyin ha gerçekten öle düşünüosanız o ayrı :) ) doğal olarak herkes kendi takımın rengini sever zaten tutmasının büyük bir nedeni de renklerdir bu yüzden daha çok diğer renklerle yorum yapalım mesela renkler hakkında yorumla başliim. iki ezeli rakibin renklerine bakınca. lacivert bence kırmızıdan kat kat güzel bir renk. çok severim yani ama sarıyla hiç gitmiyor bence. kırmızı ve sarıyı daha az sevmeme rağmen(laciverte oranla) bence sarı-kırmızı kombinasyonu çok güzel oluyor. bunun dışında siyah-beyaz olmasaydı lacivert-siyah veya laciver-bej taptığım kombinasyonlardır. formalara gelince tam bir düz forma hastasıyım. ama düz formanın rengi çok önemli. örneğin beşiktaşın düz beyaz düz kırmızı formaları var ama bunları beğenmiyorum hoşuma gitmiyor işte bence düz forma dediğin siyah, lacivert gri gibi renkler olmalı. ben beşiktaşın siyah ve gri(siyahla beyazın karışımı) düz forma yapmamasını anlayamıyorum. ve mesela fenerin lacivert formasının tam hastasıyım içimden gidip almak geliyor. bunun yanında mesela realin formalar çok güzel. adidasın 3 cizgisinin olması düz formanın güzelliğini pek bozmuyor. evet siz de yorum yapın. ne tür forma seversiniz, ne tür renk kombinasyonları sveersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 barcelonanın turuncu forması (4-5 sene önce) roma'nın koyu kırmızı yapışan forması gs'nin altın sarısı rengi forması (geçen seneki) bu 3'üne taparım daha aklım gelirse yazarım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 man u'nun kırmızı ve siyah formasıda müthiş real'in siyah forması hasta italya milli takım forması, mavi ve beyaz da süper[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 En iyisi besiktas 100.yil ozel formasi bu kadar...[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 barcelona'nin sponsorsuz formasi Fb'nin gecen haftaki ologanüstü süper formasi(lacivert olanindan)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 nijerya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 gs nin beyaz forması realin siyah forması[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Juvenin yanı ve alt kısmı fileli siyah beyaz çubuklu forması harikulede. Fenerin düz laciverti hakkaten güzel bi forma. PSGnin klasik mavi ortası kırmızı forması da dizayn olarak hoşuma gider. Bide Juvenin bu seneki pembe forması var çok ilginç durmuş beğendim valla :) Renklere gelince kırmızı ve siyah bence birbirine yakışan en güzel renklerdir ama ne gençlerde nede başka kırmızı siyahlı takımda güzel bi forma görmedim.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ben fenerbahçeliyim ama Sarı-Lacivert kombinasyonundaki Sarı'nın turuncu olmasını çok isterdim. En sevdiğim formada Hollanda milli takımının formaları oluyor haliyle.Lacivert düz formalarında bazı yerleri turuncu olan mükemmel bi forma. ama onun dışında kırmızı-siyahda hoşuma gidiyor. Ben bi takım kursam renk koy deseler Siyah-Turuncu yaparım heralde 3. renk olarakta Kırmızı seçerim.Ama kırmızı -turuncu forma giydirmem takımıma ehehe[hline]youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 gs nin siyah forması güzeldi, siyah sarı kırmızı olan uefa kupasını aldıkları sene çıkmıştı galba o forma beyazıda var. fenerin yeni forması güzel, bjk nin geçen sene çıkardığı nostaljik çubuklu forma hoştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 aa nasıl unuturum galatasarayın gri forması vardı 2000'lerde, 99'larda falan gri-kırmızı-sarı falan[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 eet bendeo formasını cok severdım gs nın bıdeben seyı cok sevmısım sıfonun jubıle macının oızel formalarını cok tatlıydı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hele hagi'nin üstünde acaip dururdu o forma[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 BJk nin geçen sezonki çucuklu forması mükemmeldi..İyiki almışım o formayı,en sevdiğim valla.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 cimbomun yeni siyahlı falan forması..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Realin mor forması iyiydi.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 fenerın yenı duz lacıvert forması muhtesem olmus, kamerun mıllı takım formasına bayılıyorum, Bu arada raider sen aklını formalarla bozmussun ıyı degıl. [Bu mesaj Hocigt tarafından 11 October 2003 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar