Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formalar ve Renkler

Raid3r

Öne çıkan mesajlar

hep düşündüğüm bir konudur bu. herkesin sevdiği tip bir forma türü vardır ve bazı renkleri/renk kombinasyonlarını çok severler. merak ettim herkesin sevdiği bu kombinasyonlar nasıl. tabi ki renkler ve zevkler farklıdır. herkes başka takımların renkleriyle ilgili yorum yapsın mesela sonra şu renk olmasaydı bu renk olmasını isterdim desin filan(fanatikliğe kaçıp tartışma ortamına çevirmeyelim lütfen ve ben takımının renkleri dışındaki renklerden enfret ederim de demeyin ha gerçekten öle düşünüosanız o ayrı :) )

doğal olarak herkes kendi takımın rengini sever zaten tutmasının büyük bir nedeni de renklerdir bu yüzden daha çok diğer renklerle yorum yapalım

mesela renkler hakkında yorumla başliim. iki ezeli rakibin renklerine bakınca. lacivert bence kırmızıdan kat kat güzel bir renk. çok severim yani ama sarıyla hiç gitmiyor bence. kırmızı ve sarıyı daha az sevmeme rağmen(laciverte oranla) bence sarı-kırmızı kombinasyonu çok güzel oluyor.

bunun dışında siyah-beyaz olmasaydı lacivert-siyah veya laciver-bej taptığım kombinasyonlardır.

formalara gelince tam bir düz forma hastasıyım. ama düz formanın rengi çok önemli. örneğin beşiktaşın düz beyaz düz kırmızı formaları var ama bunları beğenmiyorum hoşuma gitmiyor işte bence düz forma dediğin siyah, lacivert gri gibi renkler olmalı. ben beşiktaşın siyah ve gri(siyahla beyazın karışımı) düz forma yapmamasını anlayamıyorum.
ve mesela fenerin lacivert formasının tam hastasıyım içimden gidip almak geliyor. bunun yanında mesela realin formalar çok güzel. adidasın 3 cizgisinin olması düz formanın güzelliğini pek bozmuyor.

evet siz de yorum yapın. ne tür forma seversiniz, ne tür renk kombinasyonları sveersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

barcelona'nin sponsorsuz formasi
Fb'nin gecen haftaki ologanüstü süper formasi(lacivert olanindan)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Juvenin yanı ve alt kısmı fileli siyah beyaz çubuklu forması harikulede.

Fenerin düz laciverti hakkaten güzel bi forma.
PSGnin klasik mavi ortası kırmızı forması da dizayn olarak hoşuma gider. Bide Juvenin bu seneki pembe forması var çok ilginç durmuş beğendim valla :)

Renklere gelince kırmızı ve siyah bence birbirine yakışan en güzel renklerdir ama ne gençlerde nede başka kırmızı siyahlı takımda güzel bi forma görmedim.[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Ben fenerbahçeliyim ama Sarı-Lacivert kombinasyonundaki Sarı'nın turuncu olmasını çok isterdim.
En sevdiğim formada Hollanda milli takımının formaları oluyor haliyle.Lacivert düz formalarında bazı yerleri turuncu olan mükemmel bi forma.
ama onun dışında kırmızı-siyahda hoşuma gidiyor.
Ben bi takım kursam renk koy deseler Siyah-Turuncu yaparım heralde 3. renk olarakta Kırmızı seçerim.Ama kırmızı -turuncu forma giydirmem takımıma ehehe[hline]youth only zone!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...