smerten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 nedir takitkler? -benım en cok gordugum pull-push tur.. nasıl yapılıyo bı fıkrım var ama becermedım (cok ta denemedım acıkcası) hıc amac adamı yere dusurmek sonra nasıl oldurursen oldur.. kı genelde zıplayıp yerdekını yarma yapıyolar ama kacması kolay bıraz.. da genede baya ıyı bı hareket.. ben ne yapıyorum... savastan once bı lıghtıng salıyorum (kı academy de lıghtıng sufer olmus) ondan sonra saga sola basılı tutarak kılıc cevırme, kafa koparma fln gıbı olayları yapmaya calısıyorum encok kullanıldıgını gordugum kılıc modu kırmızıdır.. ben sarı kullanıyom hep hem bence kırmızaya karsı avantajlı (mavıye degıl ama) ayırıca herkes saber staff cı olmus. neden bılmıyorum ama ben oyunun haberını duydugum anda duel saber a karar vermıstım bıle hala onu kullabnıyorum.. ehe bunu da yazmadan edemıcem duel saber da bı kılıc kalkanı kombosu var (atck1+atck2) cok slk bı kombo nıe? -cok mana goturuyo -kılıclar kımseye carpmıyo carpsada doru duzgun can goturmuyo -bıde harketsız kalıyosun crouch ıle yapılan her kombo yarıyo... ama cok karızmatık o ayrı :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Lightning vb. duelci jedi ı bozar. Saber Staff içine ediyo multinin, kesme hareketini yaptığı için çok rahat vuruyor, o yüzden kullanıyor millet[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 jedi knight 2de speed+force grip+force push kullanırdım jedi knight 3de ise speed+saberstaff sonra da heal tüm botları öldürmeme yetiyor..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bone abi academy de oynamadım dogru duzgun ama outcast de botlar baya baya ezıktı ya... (bu arada harbıden bozlbılır jedı yı ama olsun arada boyle 3*5 kısı catıyo oluyo lıgthıngı koyuyorum, utnaıyorum kendımden ama napıyım??)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 JK2'de kırmızı modun hareketi bir kerede öldürüo ztn dert kalmıo JKA'da ise taktik yok adamın yanına git sağ tuş- sol tuş comcosunu kullan öldür(multi hiç yapmadım daha sadece botlara karsı)[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 2 de grip + drain giderdim bunda herhalde lightning + drain veya absorb + heal giderim no force oynuyorum genelde two handed çok tehlikeli, pek bi tekniğin olmasa bile doğrayabiliyorsun ancak ben yine tek saber , heavy gidiyorum eskisi gibi medium un zıplayıp takla attığı adını unuttuğum hareketinin içine etmişler hiçbir işe yaramıyor fast teki öne doğru kılıcı geçirme hareketi eskisinden çok daha fazla işe yarıyor[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Git adamin ustune bir atne kick at sonra kirmiziyi acip ates ileri ziplama yap. Haen serefli duelciyim diyosan adamin duvarlara yaklastigi bir noktada kendine gelmesini bekle sonra duvara yanlamasina kick at.O sirada kendini duvaradogru itve atese basl duvardan donerken altindaki herifinde kafasini ucuruyosun Anlamadiysan jk2 de gosteririm sana Server ver.Jk3 tede yariyor ise[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim) Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar