Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yaşar nuri öztürk ün partisinin savunduğu ilkeler ilginç aslında. baraj şansı olsa düşünebilirdim, bilgili adam hem, prof sonuçta:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 dtp diyecem yazıkki sevenii varr .. sanırım Btp en sevilmeyeni yada emep . mhp diyen arkadasa güldüm .. akp diyenede =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 şahsi görüşüm olarak akp karşıtıım millet verdi oyu seçti akp i görürüm gene çiftçie ananı al git dediinde, ölen şehit annelerine askere yatmaa gelmiolar dediinde,boğas köprüsünden başlaıp milletn donuna kadar satmaa başladıında... görürüm sizi... üniverstlerde türbana izin verdiinde...görürüm hepinisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 az oy alanlar sevilmeyen degilde genelde hicbir duygu hissedilmeyen partiler. yani en cok oyu alan ama %50`yi gecemeyen parti en sevilmeyen parti olabilir bu mantikla. ha en sevilen parti de olacaktir buyuk bir ihtimalle. o degilde en sevilmeyen pati kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ben aslinda bu basligi soru sormak icin acmamistim. Buyuk partiler (CHP AKP MHP DP GP )arasinda yapilan gayet guvenilir bir arastirma en sevilmeyenlerin sirasiyla CHP AKP GP MHP ve DP seklindeymis. Kucuk partiler arastirmaya dahil edilmemis. Soruda en sevmediginiz parti seklinde degil:`` Hangi partiye ne olursa olsun hicbirt sart altinda oy vermezsiniz?`` seklindeymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar