Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 http://www.takvim.com.tr/2007/07/07/yas101.html ınsanın parası olabılır ama bu kadar vurdumduymazlığa ohaaaa [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:45 tarihinde, Yeto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Cebimi bir yokladımda 5 kurus yok şimdi ben buna sövmemmi! [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:09 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 lan ben 6 aydır babamın kafasını yiyorum harici hdd al diye adam almıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 adamlar kral yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 abi adam zengin diye küfür mü ediyosunuz yani siz de para kazanın da oğlunuza bu imkanı sunun... veya servet düşmanı mısınız? size ne elalemin parasından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kım kufur ettı kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 çocuk tam benim kafadan. ben de alıcam bi kaç tane beach. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kufreden kım kı kertenkel nıe celallendın , allaha sukur benım de bır dedıgım ıkı edılmıyo ama ben hıc bıgun gıdıp aıleme" bana beach alın lan allahsızlar ıkı karı kızla takılııım" demedım. cocuğun hırtlıgına yuh burda [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:36 tarihinde, Yeto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 baba bana karı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 baba beni okula gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 selam emirhan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 benim gıcık olduğum şey "beach" nedir baba bana kumsal al sahil al der insan, beach ne ya? bitch e çok benziyor zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 beach ne lan evet yanı. onu gectim kumsal da ne yanı. dağ faşan alsaymış babası aocucğu, ama bu onunda ıcıne edemiş. cocuğun orumları super ama "başta cok zor olucak sandım ama olmadı, derdim yok para kazanmam gerekmiyo etrafımı güzel kızlar veriyo durmadan, tatil süepr" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bu arada bi babanın oğluna 200bin dolarlık zarara girmesi zor bir yatırım yapması o kadar abartı gelmedi ama yeditepede görürsem "senin bitchin varmış" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ordaki mesela kar zarar meselesi değil abi cocuğun "ya bana beach alsana babalık" demiş olması, hayır git bichine eylen işte ne bich aldırıyosunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 cunku cocuk guneslenmek deil is yapmak calismak bisiler isletmek bu isi orenmek istiyo bunun icinde her an gelecek sezon aldigin fiyata satablecegin bi isletmeyi almasinin babasinin hicde abarti olmadigini dusunuyorum yane cocuk renirse satilmaz calisir yok orenemezse satarsin gelecek sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hacı cocuk calışmıyo, ohş kzılar falan diyo benım anladığım kadarıyla sölediklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 iyi demişsin tatil beldelerinde kapanıp satılamayan işletme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Olivies üye [şikayet et] § 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:43 [ özel msj ] baba beni okula gönder Gercekten cok guzel bir sey yazmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 adamın yardım dernekleri olmadığını veya öğrenci okutup okutmadığnı biliyorsun herhalde veya zekat defteri de tutuyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Kertenkelcim, niye celalleniyosun hemen? Ben sadece toplumdaki statu farkini belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Babası sanadamı beach aldı bu kadar savunuyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yav ıste bu armatörler, çıftçının aksıne mazotu ötv'sız alıyorlar. sonra o farkla ogluna beach de alır, bıtch de alır. oylar akp'ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Iyi hatun var bu iste. Benim babam da almisti ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 çok laf yalansız ,çok para haramsız olmazmış =) helal para ise allah bir o kadar daha versin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar