circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Arkadaşlar hangısınden yapmamı tavsiye edersiniz?Yani netten yapsam sorun falan olmaz değil mi? Belki biraz mantıksız bir soru ama genede paranoya yaklaşmak lazım bu konulara...Burası Türkiye sonuçta nolucağı belli olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ben netten yapmıştım herhangi bir sorun olmaz merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 okula gittiğimde sordum aynısını da okullar da ösym nn verdiği bilgisayardan internete bağlanıp giriyormuş, pek farkedeceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Teşekkür ederim arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ben de netten yapmıştım çok rahat olmuştu. Yaşasın e-tembellik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ben de son gün banka dekontunu kaybettiğim için son gece netten yapmıştım. annem boğazlıyodu adsfg. bişi olmadı girdim. patiyle kazandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 netten tercih yapanlar şifreleri nereden aldılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 sana verilen formun üstünde yazıyodu gerçi 3 4 yıl oldu ama ordadır hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yok en altta yaziyo galiba,ustte de olabilir bakin bi :) Okullar da ayri bi yerden de girseler internet uzerinden yapiyolar sanirim,karisiklik olsa orda da olur..Print mrint al yine bol bol,nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 giderm okulumdan yaparım işimi garantiye alırım bu kdr basit hem hava alrım gezerim tozarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 okula gidince 3 ağustosa kadar değiştirebiliyorum tercihlerimi ama internetten yapınca 3 ağustosa kadar değiştirebiliyor muyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 hayır değişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Okula gittiğinde, senin evde yapacağının aynısını yapıyolar zaten. En azından geçen sene böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 emin misin değişmediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 tercih'i verdikten sonra değiştiremiyorsun hiçbi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 internetten de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 internetten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 sly-one banka dekontu nedir abi? benim oyle bi olaydan haberim yok tercih yaparken banka dekontu mu lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 deişmio internetten...ben internetten yaptım dün...çnkü aynı şeyi yapıolar okullardada...hmde kendim girdim verileri aman başvuru merkezindekiler yanlış girerler fln ne gerek war...burda yanlışda girsem katil olmam =) [ Mesaj 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:57 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 arcane sizin zamanınızda internetli sistem var mıydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 internet en rahati yaw salla bide sira mi beklicen okulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Ben okuldan yaptım pek bir farkı yok ama genede güzel zevkli..Böle ne güzel bazı hocalarla görüşmek falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bugün alcadrasla okuldan yaptık müdür yard. bazı hocalarla muhabbet falan güzeldi kadın hala okul numaramı unutmamıs :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 şimdi değiştirmek istersek tercihi, şansımız var dimi? okuldan değiştirilebiliyor yani? içime kurt düşürdü adi herifler. şimdi benim ea2 sıralamam 123k, bilkent işletme ise 205k. girebilirim kesin dimi? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Abı sen gıremezsen ben hıc gıremem ben tek tercıh yaptım ve okulun gecen sene aldıgı son kısıyla aramda 10 klık fark var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar