DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 evet duydum onu oyle gidicez kesin. zaten soyle once bodruma gidicem ordan feribotla datca, ondan sonra bodruma donucem tekrar. bu arada sey dicem, bende bi ufak motorsiklet var sanirim feribotla goturebiliyorum. yalniz ehliyet yok :D acaba datcada cok trafik polisi var midir? ruhsat falan da eski yani bakim makim yok cevirdiler mi baglarlar motoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yazlık yerlerde hemen herkes ehliyetsiz kullanır motosikleti, datça içinde sorun olmazda anayolda biraz kıllık çıkarabiliyo motorculara polis. zaten çok minik bi yer datça hemen her yerine yürüyerek rahatlıkla ulaşabilirsin gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Kitapçığa şöyle bir baktım da, sadece telefonları varmış. Arada bir iki sayfada reklamlar var. Butik bir otel var Türk Evi diye. Güzel epey. www.datcaturkevi.com Bir de şöyle bir şey var, Datça'ya git. Knidos'a mutlaka git. Gerçi içeri para verip girmeyedebilirsin. Knidosa giderken ki o koyları görmek falan güzel zaten. Ama gir gir. Girdiğinde kayalıklar var ilerde, oraya gidiyosun. Sağında akdeniz solunda ege. Tükürsen karışıcak akdenizle ege arasında. Hatta Knidos'a doğru giderken çeşitli köylerin içinden geçiceksin. Böyle bir güzellik olamaz yani o köyler o kadar küçük ki, yani nasıl yerler buralar diyosun. Adım başı badem satanlar olucak. Nurlu badem diyorlar ve biraz al. Tadı mükemmeldir. http://www.altanemlak.com/datca_harita.jpg Bu haritaya baktığında görürsün. Yazıköy, Sındıköy falan var. Knidosa giderken yol ayrımları olacak. Palamütbükü, Domuzbükü falan. Palamutbükü'ndeki deniz benim şu ana kadar gördüğüm VE girdiğim en temiz ve en güzel deniz. Kaputaş var bir de ama ona girmediğim için saymadım onu. Buraya da mutlaka git. Aklıma bir şey daha geldi, ben hayatımda yediğim en lezzetli yemekleri de kaldığım Otel Mare'de yedim. Akşam yemeklerinde çeşit yok. Yani aşçılar (çalışan az zaten) ne yapmışlarsa onlardan yiyosun. Ama en sevmediğin çeşit olsun, o bile çok güzel. Yani o yöreye has zeytinyağları, baharatlar neler neler var bilemicem. Bunları da kesin Datça'ya gidicekmişsin diye yazdım ama. Artık olsun :D Ve bir de eski Datça'ya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Nerede o otel? Birde Datca'nin icinde mi kalalim yoksa baska bir yerde mi? Nerededir oteller pansiyonlar en cok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Datça'nın içindedir. Bu dediğim otel de İskele'nin oralarda. Zaten küçücük bir yer yahu hepsi merkezdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 uygun fiyatlı pansiyonlarda var datçanın içlerine doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ben o zaman en üst sınırdan akçay altınoluk diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 datça-eski foça olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çanakkaleye yakın altınoluk ve küçükkuyu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 gel sende karaburun'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar