oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 tabi ki, elimden geldiğince. bu dediğim şey DSP effect olarak geçiyo. eq ayarınıza ince ayar çekiyor.. mesela isterseniz sadece drumları dinliyosunuz. ya da derinden gelsin ses istiyosunuz onu yapıyor. içinde hazır ayarlar da var. ayrıca kendiniz de ayar yapabiliyosunuz. çeşitli bas ayarları tiz ayarları vs var. sesi çok güzel değiştiriyor. http://www.winamp.com/plugins/details/147820 [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:21 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Portable versiyonunu buldum - işte. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:10 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 up olsun bu da
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tarihe bakmasam tam diyecektim gerge sende foobarcılar arasına hoşgeldin diye de benden önce geçmissin sen foobar'a :) o zmnlar coolplayer kullanıyormuşum ben ehue foobar candır canandır. ama media liblary'si biraz daha adam gibi olsa çok daha güzel olurmuş. bu halide yetiyor gerçi. Bide logosu çok hoşuma gidio. :)
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mp3lerin foobar ile açılmasını istiyorum fakat beceremedim. Sağ tık > özelliklerden foobar seçsem bile restarttan sonra bs player ile açıyor bilgisayar. foobar kullanan arkadaşlarda da böyle bir sorun var mı ?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 birlikte aç deyip foobarı işaretleyip hep bu programı kullan deyince olmuyo mu
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 heh hep bu programı seç demen lazım
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ı ıh olmuyor şöyle bir durum çıkıyor ortaya
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 foobar ı açıp file associations kısmından yapamıyon mu? varsa oyle bi ayar tabi :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 PhysX said: Mp3lerin foobar ile açılmasını istiyorum fakat beceremedim. Sağ tık > özelliklerden foobar seçsem bile restarttan sonra bs player ile açıyor bilgisayar. foobar kullanan arkadaşlarda da böyle bir sorun var mı ? BSplayer biraz öküz o konuda evet. BS'nin menülerde kurcalayıp dosya türlerinde mp3ü falan kaldırınca halloluyo o. her seferinde değiştirsen de geri alıyo yoksa.
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bs dosya türlerinden kaldırdım oldu artık bs simgesi çıkmıyor fakat bu sefer de winamp simgesi çıktı :) kullanmıyordum winampı tamamen kaldırdım, şimdi media player simgesi var :p en azından sağ tık olayından kurtuldum direk foobar ile açılıyor sadece simge farklı. windows media playerda da uyguladım o mp3 uzantılarını açmama şeysini, işe yaramadı. wmp bs den daha hödükmüş anlaşılan :P
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 xp kullaniyorsan herhangi bir klasordeyken araclar > klasor secenekleri dosya turleri sekmesi'nde mp3u bulup ona gore degisiklikler yapabilirsin. orada gozuken programin simgesi cikmasi lazim..
Öne çıkan mesajlar