Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Foobar2000

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabi ki, elimden geldiğince. bu dediğim şey DSP effect olarak geçiyo. eq ayarınıza ince ayar çekiyor.. mesela isterseniz sadece drumları dinliyosunuz. ya da derinden gelsin ses istiyosunuz onu yapıyor. içinde hazır ayarlar da var. ayrıca kendiniz de ayar yapabiliyosunuz. çeşitli bas ayarları tiz ayarları vs var. sesi çok güzel değiştiriyor.

http://www.winamp.com/plugins/details/147820

[ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:21 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
tarihe bakmasam tam diyecektim gerge sende foobarcılar arasına hoşgeldin diye de benden önce geçmissin sen foobar'a :)
o zmnlar coolplayer kullanıyormuşum ben ehue

foobar candır canandır. ama media liblary'si biraz daha adam gibi olsa çok daha güzel olurmuş. bu halide yetiyor gerçi. Bide logosu çok hoşuma gidio. :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Mp3lerin foobar ile açılmasını istiyorum fakat beceremedim. Sağ tık > özelliklerden foobar seçsem bile restarttan sonra bs player ile açıyor bilgisayar.

foobar kullanan arkadaşlarda da böyle bir sorun var mı ?
Mesaj tarihi:
PhysX said:
Mp3lerin foobar ile açılmasını istiyorum fakat beceremedim. Sağ tık > özelliklerden foobar seçsem bile restarttan sonra bs player ile açıyor bilgisayar.

foobar kullanan arkadaşlarda da böyle bir sorun var mı ?

BSplayer biraz öküz o konuda evet. BS'nin menülerde kurcalayıp dosya türlerinde mp3ü falan kaldırınca halloluyo o. her seferinde değiştirsen de geri alıyo yoksa.
Mesaj tarihi:
bs dosya türlerinden kaldırdım oldu artık bs simgesi çıkmıyor fakat bu sefer de winamp simgesi çıktı :)

kullanmıyordum winampı tamamen kaldırdım, şimdi media player simgesi var :p en azından sağ tık olayından kurtuldum direk foobar ile açılıyor sadece simge farklı.

windows media playerda da uyguladım o mp3 uzantılarını açmama şeysini, işe yaramadı. wmp bs den daha hödükmüş anlaşılan :P
  • Yeni Oluştur...