Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güvenilir yurt dışı eğitim danışmanlığı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.cds.com.tr

Caglayan bey oranin en yuksek yetkilisi... bu iste sektorde ileri gelen bir sirket bir cok okull ile anlasmalari var canada amerika ingiltere
Mesaj tarihi:
yani danışmanlık ne için gerekli size ki?

iyi bir advisor her zaman danışmandan iyidir...

eğitim fuarlarındaki olaylar ise tamamen para tuzağı...

iyi isim yapmış bir advisor sizi istediğiniz okula sokmak için her türlü pisliği yapar zaten =)
Mesaj tarihi:
Prawler istersen numaralarini vereyim ilgileniyorsan ...

http://www.cds.com.tr

İstiklal Cad. Gala Han
No: 184 Kat: 3 Beyoğlu
İSTANBUL/TÜRKİYE
Tel:
(+90 212) 243 47 01
(+90 212) 292 40 26
(+90 212) 292 40 27

Caglayan bey ile gorusun mutlaka..

Eminim yardimci olacaktir fazlasiyla..
Mesaj tarihi:
Büyükçe bir toplantı salonu kadar yerde fuar yapmışlar. Ben daha büyük birşey bekliyordum açıkçası. 20-30 üniversite, 10-15 dil okulu ve 4-5 danışmanlık firması vardı ufak çaplı birşeydi. 2'de başladı ben işimi bitirip 2 buçukta çıkmıştım.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Birbirlerinden farkli degil hicbiri. Ama gitmek istedigin okulun websitesinde Turkiye'den bir agent gostermislerse ona gitmek faydali olabilir. Bir de vize islemleridir, noteridir, cevirisidir, form doldurmasidir onlara yikabiliyorsun bu islerin bir kismini, o guzel birsey. Okulun sitesinde agent goremezsen ya kendin hallet ya da iyi bilinen birkac tanesi disinda birine gitme.
Mesaj tarihi:
Teşekkür edderim Penth arkadaşlara durmumla ve ne istediğimle ilgili mail attım ama Yurtdışındalar ve telcon yoluyla irtibata geçilebiliyorlar değil mi ?

Senin harhangi bir referansın var mıdır bunlarla ilgili ?

Şimdiden teşekkürler
  • Yeni Oluştur...