Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Beğenmedim okulları. Hele hele Alabama hiç tavsiye etmem, feci muhafazakar orası. Ama konsept olarak yararlı bir fuar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 praw haci ne zamandan beri amerikan okulu experi oldun lan gezdin mi hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Var bizim de kendimize göre bilgilerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 www.cds.com.tr Caglayan bey oranin en yuksek yetkilisi... bu iste sektorde ileri gelen bir sirket bir cok okull ile anlasmalari var canada amerika ingiltere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yani danışmanlık ne için gerekli size ki? iyi bir advisor her zaman danışmandan iyidir... eğitim fuarlarındaki olaylar ise tamamen para tuzağı... iyi isim yapmış bir advisor sizi istediğiniz okula sokmak için her türlü pisliği yapar zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Advisor size herseyi detayina kadar goturur... bir delik tutmazsa digerinden sokar anlayacagin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Kaç para istiyor sen ordan haber ver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Bu degisir duruma gore ne istedigine bagli mba yapmak istiyorsan farkli summer school istiyorsan farkli ... degiisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 M.Sc yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Atlasa da Hit`e de gittim, danistim. Atlas daha ilgili ve bedava. Baya yardimci oldular, su an bile onlarla bir alakam kalmadigi halde yardimci oluyorlar sorun yasadigimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Atlas okuldan alıyor sanırım komisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Prawler istersen numaralarini vereyim ilgileniyorsan ... http://www.cds.com.tr İstiklal Cad. Gala Han No: 184 Kat: 3 Beyoğlu İSTANBUL/TÜRKİYE Tel: (+90 212) 243 47 01 (+90 212) 292 40 26 (+90 212) 292 40 27 Caglayan bey ile gorusun mutlaka.. Eminim yardimci olacaktir fazlasiyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 akarenin fuarına giden var mı benden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gitçektim, okullar sarmadı. Gitmedim. Nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Büyükçe bir toplantı salonu kadar yerde fuar yapmışlar. Ben daha büyük birşey bekliyordum açıkçası. 20-30 üniversite, 10-15 dil okulu ve 4-5 danışmanlık firması vardı ufak çaplı birşeydi. 2'de başladı ben işimi bitirip 2 buçukta çıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 fuardaki okullar cok dandikti heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 var mıdır önerebileceğiniz sevgili arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Birbirlerinden farkli degil hicbiri. Ama gitmek istedigin okulun websitesinde Turkiye'den bir agent gostermislerse ona gitmek faydali olabilir. Bir de vize islemleridir, noteridir, cevirisidir, form doldurmasidir onlara yikabiliyorsun bu islerin bir kismini, o guzel birsey. Okulun sitesinde agent goremezsen ya kendin hallet ya da iyi bilinen birkac tanesi disinda birine gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konusu var, biraz ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://www.educationlogix.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Teşekkür edderim Penth arkadaşlara durmumla ve ne istediğimle ilgili mail attım ama Yurtdışındalar ve telcon yoluyla irtibata geçilebiliyorlar değil mi ? Senin harhangi bir referansın var mıdır bunlarla ilgili ? Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 niye danışmanlık firmasına ihtiyacın var ki? bölüm nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ben sikildim ayni seyleri tartismaktan. http://forum.paticik.com/read.php?21,2067658,2067665 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 eklestirdim konulari, urkmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar