Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bu animelerde falan görüyoruz pirinç topu yapıyorlar. Bileniniz varsa bir el atabilir mi agalar. Şimdiden terazinize tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hayata dön ve gerçeklerle yüzleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 cubukla pilav yemeye devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 http://www.nsknet.or.jp/~tomi-yasu/recipe/091_e.html http://www.amie.or.jp/~raintree/make/riceball7.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Pirinç topu yapmak zor değil pirinci o kıvama getirmek zor, bir türlü beceremedim biri bana yardım ederse sevinirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ramen tutosu istiyoruz. hatta geçtim tutosunu direk ramen yapabilen adam istiyoruz :) tutosu olsa oturup kendim de yapmam çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Norak çok teşekkür ederim. Bazılarının aksine yardımcı olmaya çalıştın. Pirinç topu yaptığımda yiyemeyecek o arkadaşlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hatta yapayım resimli resimli tutosunu koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Suşi iç pilavı diye araştır. Onların pirinçleri daha değişik. Ondan çok acaip bi kıvama geliyor. Bizim pirinçlerle zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yalnız bunun içindeki maddeler çok acayip ve bulunması imkansız. bi kere içine koyulan umeboshi var ki babayı buluruz türkiyede. ekşi ve tuzlu erik turşusuymuş. oyoy. sonra ya kurutulmuş Porphyra türünden yenebilen mor renkli deniz bitkisi kullanıcaz ya da dilimlenmiş kalin yapili deniz yosunu Konbu kullanıcaz sarmak için. o yüzden bu bahsedilen topu yapmak zor. (araştırdım abi) onun yerine ben siyah kağıt kullanıcam bu yaprak yerine yani. zaten yenmiyor bu. içine koyulacak turşu için de karışım yapıcam. hadi hayırlısı. türk yapımı pirinç topu doğuyor hüleayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 buharda pirinç pişrmeye de başlarsınız siz şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya bakmayın ugubuku içiboki filan var, adamlar yokluktan öyle saçma sapan şeyler koyuyolar. herifler yine en çok, etli, kıymalı pirinç topu filan seviyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Horasa bu konuda katılmamak elde değil kolda puhahahah. neyse çok kötüydü evet. tamam. yeter lan.aaa ben de turşu yerine ton balığı koyuyorum. okudum araştırdım, hem elde bulunanlardan hem de içine koyulan orjinal maddelerden biri ton balığı. bir de pirinç topunu yapabilsem süper olacak. haşlaması, kıvamı falan her şeyi dert meretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Haşlamanın her çeşidini denedim yinede olmuyor kıvamı, sertlik iyi ama pirinç tanelerini birbirini tutmuyor çok zormuş yapmak=( @Canni haklısın bizim kullandığımız pirinçten dolayı olabilir türkiyede bulmak mümkünmü o tarz birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yok baldoyla filan gayet güzel olur. pilav gibi yapmıycan ama. biraz lapa gibi olcek. pirince elini bastırdığında eline yapışması lazım. o kıvamdayken yapcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 tadı nasıl bırı tarıf etsın adamlar anımelerde ole bı yıyorkı ınsafsızlar hıc demıyor bulanı var bulamayanı var olee bakıyoruz ekrana leader ramen var turkıye de hazır corba gıbı ustune sıcak su katıp hazırlanıyor anca onunla avutuyorum kendımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ben normal pilav yapınca senin istediğin gibi oluyo. İstersen gelip yapıym :) Edit : Hatta bu gerçekleştiğinde yaptıklarımı anlatıym belki yardımcı olur. Yamulmuyorsam 2 bardak pirince 1 bardak suyla yapıyordum. Sonra suyu az geldi diyip 1 bardak normal su (kaynamış olmayacak) koydum. Kaşığı daldırınca tencerenin hepsi geliyodu. [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:00 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @Canni içine birşey koymassan tadı yok diyebilirim, sadece karın doyurmak için. Ama içine ne koyduğuna bağlı olarak tadı da değişir tabi bazıları pilav ı pişirirken suyuna soya sosu katarlar çokta güzel olur, tatlanır biraz=) @Holy bugün deniyim bakalım nasıl olcak, 2. bardak su kaynamamış taktiğini uygulıcam, sağ ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ben pilavı yaptım. Gerçi biraz dibi tuttu ama heheh. Neyse, 1 bardak pirince yaklaşık 2 bardak su koydum deliler gibi lapa oldu sanırım. Bakalım soğuduktan sonra içine ton balığı koyucam ve bekleticem bir süre daha , nasıl olacak göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yapınca çabuk tüket yaptıktan sonra zehirlenme ton balığı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 guden lapa yapmak için ikinci bardak suyu sonra ekleyeceksin bu arada. Birinci bardağın çekmesi bitmek üzere iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ha ben de öyle yaptım zaten. bir bardak çekti ikinciyi koydum. demek ki doğru yapmışım. hem de ilk yapışta. süper miyim neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 @Holy Sağ ol tam kıvamında oldu hehe, artık bende pirinç topu yiyebilcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar